Imatge de Concha Velasco en una cadira de rodes.

Concha Velasco, commocionada, surt de la residència en assabentar-se de la mort

La família de Concha Velasco diu adeu a un dels seus estimats amics

Concha Velasco, que es troba retirada i vivint en una residència, afronta una dura notícia. La veterana actriu ha portat una vida força complicada, marcada, sobretot, per la tragèdia i el desamor. Ara, amb 82 anys rep amb pesar la mort d'algú proper.

La mort que ha destrossat Concha Velasco

Poc després de la notícia tràgica que ha commocionat el món de l'espectacle, la mort de Silvia Gambino, hem de lamentar una altra mort. Es tracta, ni més ni menys, que de Carolo Ruiz, fill d'una de les actrius més importants d'Espanya: Terele Pávez.

Carolo Ruiz i la seva mare Terele Pávez
Foto de Carolo Ruiz i la seva mare Terele Pávez | GTRES

Tan sols cinc anys després de la mort de la mare a causa d'un vessament cerebral, Concha Velasco ha de dir adeu també a Carolo a l'edat de 49 anys.

En compartir professió, totes dues van coincidir en el rodatge de la pel·lícula, La boda era a las doce (1964). Una comèdia romàntica dirigida per Julio Salvador. Més tard, el 2012, tornarien a coincidir a La venta del paraíso, una pel·lícula d'Emilio Ruiz Barrachina. Tot i això, la seva relació va anar molt més enllà del pla laboral.

Concha Velasco i Terele Pávez han estat dues grans amigues. Un fet que va deixar molt clar la val·lisoletana després de la mort de la seva companya: «Ha estat la meva amiga, l'he estimat, l'he respectat i procuraré ajudar el seu fill amb l'amistat i l'afecte que ella ens ha tingut a nosaltres».

I és que, la relació entre els fills de Concha Velasco i Terele ha estat molt estreta. Carolo mantenia una molt bona amistat tant amb Manuel Velasco com amb Francisco. Sens dubte, saber d'aquesta trista pèrdua ha resultat una tremenda maçada per a la família Velasco al complet.

Muntatge Concha Velasco i els seus dos fills
Els fills de Concha Velasco van ser un gran nexe d'unió entre ella i Terele Pávez | Catalunya Diari

La tràgica notícia es va explicar a través del compte oficial dels Premis Pávez a Instagram. «Avui és un dia molt trist per a tota la família dels Premis Pávez», començava el comunicat.

I prosseguia de la següent manera: «Lamentem comunicar la mort de Carolo Ruiz, fill de la nostra estimada padrina Terele Pávez. Des dels Premis Pávez volem destacar la gran disposició i compromís que sempre va tenir amb la nostra organització i amb la nostra ciutat Talavera de la Reina».

La relació entre Carolo i la seva mare era meravellosa, tal com ha confirmat Santiago Segura en una publicació que ha compartit a les xarxes socials. «Adorava la seva mare, i ella a ell. Aquesta devoció de l'un per l'altre era envejable», escrivia el director al seu Instagram.

El cineasta també ha remarcat el que és impactant d'una notícia com aquesta i no ha dubtat a expressar el seu afecte a la víctima. «Aquests cops que et dona la vida amb la mà oberta, amb força, com dient, -no estiguis tan tranquil, que això és així-. I et quedes amb cara de gilipolles, perquè Carolo era de les persones més amables i dolces amb què un es pot trobar … i tenia 49 anys».

La mateixa Concha Velasco també va assenyalar el gran afecte que es tenien l'un per l'altre: «És que eren amics, còmplices, amants, tot, Terele i Carolo eren una persona». Potser aquest amor que es professaven ha estat una de les raons per les quals Carolo ha trigat tan poc a seguir la seva mare.

Així doncs, si la seva salut i ànims ho permeten, Concha Velasco haurà d'abandonar el lloc on es troba per poder assistir al funeral. De la mateixa manera que va assistir al de l'actriu de Cuéntame cómo pasó.