Concha Velasco, hospitalitzada d'urgència a causa d'una indisposició

L’actriu va estar uns dies ingressada a La Corunya i ara l’han traslladada a un hospital de Madrid
L'actriu Concha Velasco està ingressada a l'hospital Quirón de La Corunya | CatalunyaDiari.cat

 

L'actriu Concha Velasco va ser ingressada d'urgència a l'Hospital Quirón de La Corunya després que sofrís una disposició que va provocar que hagués de cancel·lar l'actuació que tenia prevista realitzar el passat diumenge 23 de setembre a la mateixa ciutat. Després d'haver estar ingressada uns dies a La Corunya, durant el matí del dimarts 25 de setembre, Concha Velasco va ser traslladada fins a un hospital de Madrid on estava esperant que li realitzessin unes proves.

 

Concha Velasco esperava els resultats d'unes proves

Pel que sembla, l'actriu també esperava conèixer els resultats d'unes altres proves que li havien realitzat en el centre mèdic, tot i que de moment els seus portaveus només han avançat que «en les següents 24-48 hores els doctors podrien tenir més dades sobre la seva evolució».

 

Però per una altra banda, els seus familiars van explicar que Concha Velasco estava pendent de realitzar-se noves proves mèdiques: «Descansa actualment i està a l'espera que se li realitzin més proves». Un cop es conegui el diagnòstic, s'espera que el centre sanitari informi sobre la situació de la seva salut. Cal recordar que l'actriu ja va estar allunyada dels escenaris una llarga temporada l'any 2014 pels greus problemes de salut que li va causar un limfoma.

 

Cancel·lada l'actuació de Concha Velasco a La Corunya

L'actriu de 78 anys tenia una actuació programada al teatre Rosalía de Castro, representant la comèdia dirigida pel seu fill Manuel, 'El funeral'. De moment, l'organització estudia la possibilitat de traslladar la funció a una altra data i, en aquests pròxims dies, comunicarà els procediments per reclamar els diners de les entrades o canviar-les.

 

Concha Velasco apareix en el cartell de l'obra al costat d'altres actors com Jordi Rebellón, Clara Alvarado, Cristina Abad i Emmanuel Medina. Segons va informar l'Ajuntament de La Corunya, l'actor Antonio Resines va ser substituït per Jordi Rebellón per motius de salut. Ella mateixa va comentar que volia acomiadar-se dels escenaris amb aquesta obra: «Serà l'última si déu vol i té èxit. Vull retirar-me amb una funció blanca per tots els públics i fer-ho amb Manuel, el meu còmplice i amic d'ençà que va néixer».

Més notícies de la categoria Cor