ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Concha rep l'alta després de ser ingressada a l'hospital per una pneumònia

L’actriu tornarà a pujar als escenaris el pròxim 4 d’octubre al Teatro La Latina de Madrid
Concha Velasco rep l'alta després de diversos dies ingressada per una pneumònia | CatalunyaDiari.cat

  

 

Després de passar per dos hospitals en l'última setmana, Concha Velasco ja ha rebut l'alta mèdica i es troba descansant a casa seva amb la mirada posada en el seu retorn als escenaris la setmana que ve. Ha estat la productora Pentación Espectáculos, que porta l'obra en què treballa l'actriu, la que ha donat la bona notícia.

 

«Després de trobar-se malament diumenge passat i, per això, haver de cancel·lar la funció al Teatro Rosalía de La Corunya, l'actriu va ingressar a l'Hospital QuirónSalud, de la localitat gallega, on se li van realitzar diverses proves que van determinar que pateix pneumònia», ha informat la productora. L'endemà, l'actriu va ser traslladada a l'Hospital Universitari HM Sanchinarro de Madrid per fer-se més proves i seguir un tractament.

 

Tornarà als escenaris el 4 d'octubre

Una vegada rebuda l'alta del centre hospitalari madrileny, l'actriu de 78 anys està reposant a casa seva abans de tornar a pujar als escenaris. Com estava previst, la pròxima funció de Concha Velasco serà el pròxim 4 d'octubre al Teatro La Latina de Madrid. Per això, aquest dimarts ja es reincorporarà als assajos i tindrà dos dies per preparar-ho tot i que l'obre surti sobre rodes.

 

La actriz Concha Velasco junto a su hijo Manuel M. Velasco, director de la obra 'El Funeral' que se estrena el 4 de octubre. | EspañaDiario.es
 

Es tracta d'una obra dirigida pel seu fill, Manuel M. Velasco, on interpreta Lucrecia Conti, una diva del cine i la televisió que acaba de morir i reapareix al seu funeral com si fos una espècie de fantasma. A l'escenari estarà acompanyada per actors de categoria com Jordi Rebellón, Clara Alvarado, Cristina Abad i Emmanuel Medina.

 

Possiblement serà la seva última obra

En la presentació d''El Funeral' fa uns mesos, Concha Velasco va deixar la porta oberta al fet que aquesta sigui la seva darrera obra de teatre a la seva carrera: «Serà l'última si déu vol i té èxit. Vull retirar-me amb una funció blanca per tots els públics i fer-ho amb Manuel, el meu còmplice i amic d'ençà que va néixer».

 

Tot i això, l'actriu va voler matisar que encara no ho tenia del tot decidit. «Tinc dos anys signats amb el productor, un encàrrec que li vaig fer al meu fill. He dit que, potser, quan acabi aquesta obra tindré 80 anys i m'hauré de replantejar si serà el final de la meva carrera. Ja m'ho pensaré», va aclarir.