ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Concha Velasco, preocupada per l'estat de salut del seu fill

L'actriu no ha donat detalls de la malaltia, però ha comentat que haurà de descansar a casa durant un mes
Imatge d'arxiu de l'actriu Concha Velasco | Cedida

 

Sembla que per molt que passin els anys, Concha Velasco està disposada a continuar treballant sigui damunt dels escenaris o en la televisió. L'actriu, de 78 anys, està a punt d'iniciar una nova obra al teatre madrileny de La Latina. A més, tindrà un paper en la nova temporada de la sèrie de Netflix 'Las chicas del cable'.  

 

La salut del seu fill Paco és molt delicada

 

Concha va parlar dels seus nous projectes professionals en la presentació del seu nou espectacle però també va tenir temps per respondre a preguntes sobre qüestions personals. Va ser llavors quan l'actriu es va mostrar molt preocupada per l'estat de salut d'un dels seus fills.  

 

Concretament, va explicar que el seu fill Paco va haver de passar pel quiròfan després d'estar molt greu: «Fa una setmana gairebé es mor, a ell no li agrada que ho expliqui, però ha estat malalt.» La presentadora de 'Cine de Barrio' no va revelar cap més detall sobre la malaltia o afecció del seu fill, però sí va confirmar que ja ha tornat a casa, on haurà de descansar durant un mes

 

Concha Velasco, a més d'actriu, una gran àvia

«Jo quan dormo amb el meu nét veig a Déu», amb aquestes paraules explicava Concha Velasco l'amor que sent pel seu nét Samuel. L'artista confirmava que, pocs dies abans que comenci l'escola, està desitjant anar-lo a recollir cada dia i passar el màxim de temps possible amb ell. 

 

I és que, segons sembla, la fama de Concha és un impediment en la relació amb el seu nét. Segons va comentar l'actriu: «no el puc veure tant, els seus pares no em deixen». Velasco va afegir que «existeix un problema que no hi havia quan els meus fills eren petits, i és que ara tothom els vol retratar», confirmant que aquesta era la raó per la qual els pares del nen limiten el temps que passa amb la seva àvia.   

 

Concha Velasco en un acte acompanyada pels seus fills Paco i Manuel | Cedida

 

El seu fill Manuel serà el director del seu nou projecte

La pròxima estrena de Concha Velasco, l'obra de teatre 'El Funeral', ha estat escrita i serà dirigida pel seu altre fill Manuel. Concha ha reconegut que ser la mare del director no li suposa cap privilegi: «És molt pesat. L'únic que el diferencia de la resta de directors amb què he treballat és que em diu mare». 

 

«M'exigeix més que a la resta, i com és el director, jo estic al seu servei com estic al servei de tots», confessava l'actriu sobre el treball que està compartint amb Manuel. Tot i la duresa del seu fill amb ella va admetre que «és un gran director i si no ho fes bé no permetria que em dirigís».