Concha Velasco emocionada amb llàgrimes als ulls

Concha Velasco s'emporta una gran alegria mentre pateix la seva malaltia

Concha Velasco recupera el somriure gràcies a una persona molt especial

Concha Velasco es troba encara en una situació molt delicada de salut. La seva malaltia l'ha portat a ingressar a una residència on rep l'atenció i les cures que necessita. Per això, l'actriu fa mesos que està apartada de tot, però això no impedeix que la premsa estigui molt preocupada per la seva evolució.

Continua comptant amb l'afecte dels seus seguidors i amics de professió que estan molt pendents de l'última hora sobre el seu estat. Enmig d'aquesta situació d'alerta, Concha compta amb la joia més gran que l'aparta, durant uns moments, de la crua realitat.

Concha Velasco i la persona que li dona forces per continuar lluitant

La malmesa salut de Concha Velasco l'ha obligat a deixar casa seva per passar els seus dies en una urbanització luxosa de Madrid. Conscients del seu empitjorament, els seus fills van respectar els seus desitjos buscant el seu benestar i la seva tranquil·litat. Ara, resideix allà des de fa mesos, on no ha deixat de rebre la visita dels seus familiars.

El Nadal passat les alarmes van saltar quan la val·lisoletana va haver de ser ingressada en un hospital. Tots es temien el pitjor, però sortosament va aconseguir refer-se de l'ensurt. Això no obstant, n'hi va haver prou perquè els seus fills prenguessin una ferma decisió restringint les visites.

Des que va ingressar a la residència, amics i companys de professió anaven amb assiduïtat a veure-la per passar-hi unes hores. Eren visites que ella agraïa, però que ara, atesa la seva delicada situació, han decidit que deixin de produir-se. Concha necessita descansar i estar tranquil·la, i, fins que no es recuperi, ningú, excepte la família, la pot anar a veure.

Concha Velasco, amb els seus dos fills.
Concha Velasco adora el seu net Samuel | Europa Press

Si bé és cert que aquesta decisió la deu haver omplert de tristesa, Velasco ha trobat la raó per continuar somrient. Una de les alegries més grans per a ella és poder veure el seu net Samuel, fruit de la relació que el seu fill Paco va tenir amb la cantant de jazz Cecilia Cruz.

Samuel és el seu únic net i el seu gran amor, la persona que aconsegueix que somrigui i que s'oblidi de tots els mals que l'afligeixen. «No saps la debilitat que ella té per aquest nen, és la seva gran alegria com a àvia», assegura l'entorn de Concha.

Concha Velasco es refugia en la seva família

Els fills de Concha Velasco estan molt pendents de la salut de la seva mare. Tant Paco com Manuel tenen compromisos professionals per atendre, però fan torns per anar-la a veure. I és que no hi ha dia que no rebi la visita dels seus, inclòs el seu net.

El petit de 13 anys és l'ullet dret de la seva àvia i no han estat poques les vegades que n'ha presumit davant dels mitjans. Samuel és un gran apassionat del futbol i juga al planter del Reial Madrid com a porter.

Foto Concha Velasco
Per a Concha tornar a ser àvia seria un somni fet realitat | Europa Press

«Estic encantada, és clar que sí, però Samuel s'ha fet gran molt aviat!», recordava en una de les últimes entrevistes. Per a Velasco, la seva família és el més important de la seva vida i el seu desig més gran és que s'ampliï.

Per això, fa anys que confessa quin seria el seu gran somni: tornar a ser àvia. El seu fill Manuel encara no ha experimentat la paternitat i Concha l'apressava perquè li donés un altre net o neta. És un somni que sembla que no podrà veure fet realitat a causa de la delicada situació per la qual actualment està passant.

Tot i això, aprofita cada segon que la vida li dona al costat de Samuel, a qui estima i pel qual es desviu. Potser és conscient que el temps corre en la seva contra i tem que l'abraçada que li doni sigui l'última.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp