Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Marta Riesco mirant de costat somrient amb un vestit negre al costat de Conchita Pérez mirant-la amb mirada desconfiada amb una americana rosa

Conchita, la poligrafista de 'Sálvame', a punt de desemmascarar a Marta Riesco

Conchita Pérez torna a la televisió per sotmetre a Marta Riesco al polígraf a 'Ni que fuéramos'

Conchita Pérez, la coneguda poligrafista, està de tornada a la televisió i ho farà en gran. El seu retorn ve de la mà del programa Ni que fuéramos, on sotmetrà Marta Riesco a un polígraf. Aquesta aparició marca el retorn de Conchita després del seu temps fora de les càmeres, i ja està generant un gran enrenou al món de la premsa rosa.

Marta Riesco ha estat a l'ull de l'huracà per diversos temes personals i professionals. La seva disposició a sotmetre's al polígraf de Conchita Pérez ha aixecat nombroses expectatives. Les declaracions de Marta sobre el seu escepticisme respecte al polígraf afegeixen un toc de tensió a allò que promet ser una entrevista reveladora.

La relació entre Conchita Pérez i els polígrafs sempre ha estat un punt d'interès. La seva precisió i tècnica l'han convertit en una figura respectada i temuda a la televisió. Ara, el seu retorn per entrevistar Marta Riesco promet Revelar moltes incògnites i atraure un ampli públic.

Captura de Conchita Pérez, la poligrafista de Sálvame Deluxe
Conchita Pérez torna per desemmascarar Marta Riesco | Mediaset

Conchita Pérez torna a la televisió de la mà de Ni que fuéramos

Conchita Pérez ha estat una de les figures de Sálvame. Per això, la seva tornada a la televisió és esperada per molts. Després d'un temps allunyada de les càmeres, la seva reaparició a Ni que fuéramos promet ser un dels esdeveniments televisius de l'any.

Conchita és coneguda per la seva habilitat per manejar el polígraf i la seva capacitat per desentranyar veritats. Es va convertir en un referent de la veritat i la justícia mediàtica, capaç de treure a la llum les veritats més ocultes.

Ara, el seu retorn genera una gran expectació, no només per la tècnica, sinó també pel carisma i la professionalitat que aporta a cada entrevista.

Captura de Conchita Pérez com la poligrafista del Deluxe
Conchita torna a la televisió per fer servir el seu polígraf amb Marta Riesco | Mediaset

Les preguntes que faran a Marta Riesco al polígraf de Conchita Pérez són un misteri. Com cal esperar, tocaran temes personals i professionals. Sobretot, aquells temes que han causat furor després de les últimes declaracions.

És probable que s'abordin assumptes relacionats amb la nova relació sentimental. També cal esperar que li preguntin sobre les seves experiències laborals, un tema delicat a causa de com va sortir del seu darrer treball.

Un dels temes centrals s'espera que sigui la seva relació amb la seva exparella Antonio David Flores. La seva ruptura, el seu enllaç actual i la seva relació amb la seva gent propera.

A més, indagaran a les declaracions polèmiques que ha fet Marta en el passat. També, és possible que s'abordin rumors i controvèrsies que hi han circulat.

La desconfiança de Marta Riesco amb el polígraf de Conchita Pérez

La decisió de Marta Riesco de sotmetre's al polígraf no va ser fàcil ni immediata. Durant el programa, María Patiño, coneguda per la seva habilitat per fer preguntes incisives, va plantejar la possibilitat que Marta se sotmetés al polígraf. "Tu et faries un poli?", li va preguntar.

Marta, sense vacil·lar gaire, va respondre que sí, encara que no n'estava segura. "M'ho faria, però he de ser sincera: no soc de creure'm res del poli", va dir Marta.

És clar que té alguns dubtes sobre l'efectivitat del polígraf. "Perquè he vist coses que... jo a Conchita li envio un petó, que segur que és una gran professional, però hi ha hagut coses en què jo sé que ha fallat i tinc les meves reserves", va afegir, deixant clar el seu escepticisme.

Captura de Marta Riesco com a entrevistada de Ni que fuéramos a Ten
Marta Riesco es prepara per sotmetre's al polígraf de Conchita Pérez | Canal Quickie

Tot i els seus dubtes, Marta va mostrar el seu compromís amb la veritat. "No sempre encerta i em fa por que ho feu amb mi", va confessar.

María Patiño, en un intent per tranquil·litzar-la, li va assegurar que tindria la llibertat de matisar i explicar les respostes després del polígraf. "Aquí hi ha una veritat: si tu t'ho fas, amb totes les conseqüències, però amb la llibertat que tu després puguis matisar i dir el que vulguis. Ja saps com és això i no has de callar", va afirmar Patiño.

L'al·legat de la presentadora sembla que va convèncer Marta Riesco, que aquesta vegada sí que va acceptar la proposta. "Jo vinc compromesa a donar-ho tot i si he de fer-me el poli, m'ho faré sota tot 'risc'", ha dit fent broma.