Nikki Grahame, concursant de Gran Hermano al Regne Unit

La concursant de Gran Hermano que ens ha deixat amb 38 anys aquest 2021

'Gran Hermano', de dol: Nikki Grahame perdia la vida a l'abril després d'una llarga malaltia

'Gran Hermano' està de dol en acabar el 2021. Nikki Grahame, exconcursant de la versió britànica del reality 'Gran Hermano', va morir als 38 anys aquesta primavera. Grahame va traspassar el 9 d'abril, després de bregar diversos anys contra l'anorèxia que patia.

Segons la informació del diari britànic 'Mirror', un amic de la jove, Leon Dee, va confirmar la seva mort. «Amb gran tristesa els hem d'informar que la nostra estimada amiga Nikki va morir la matinada del divendres 9 d'abril», explicava el jove, que va demanar privadesa i respecte per la família.

Nikki Grahame, concursant de Gran Hermano al Regne Unit
Mor amb només 38 anys una antiga concursant de 'Gran Hermano' | Instagram

L'ex de 'Gran Hermano' moria als 38 anys l'abril del 2021

En el comunicat emès, el company i la família de Grahame lamentava que «ens trenca el cor saber que algú tan valuós ens hagi estat arrabassat a una edat tan jove». «Nikki no només va canviar la vida de milions de persones, sinó, sobretot, dels seus amics i familiars, que l'enyoraran profundament», deia el comunicat.

A més, el compte oficial del 'Gran Hermano' britànic va lamentar públicament la notícia. El programa va recordar que Grahame «era una companya molt estimada i part de la família de l'espai». «Estem commocionats i entristits per aquesta terrible notícia», escrivien.

Els problemes amb l'anorèxia van començar quan Nikki tenia 6 anys

L'estat de Grahame havia empitjorat d'un temps ençà, i per això havia ingressat a una clínica. El mes de març, poc abans de la seva mort, la mare de Nikki va fer pública, al programa televisiu 'This Morning', la lluita de la seva filla per superar l'anorèxia.

Els problemes es van iniciar quan Nikki tenia sis anys i feia gimnàstica. Va arribar a estar ingressada i a rebre tractament psiquiàtric infantil. Amb dotze anys, va intentar posar fi a la seva vida.

Encara que va patir diverses recaigudes, l'any 2006 va entrar a la versió britànica de 'Gran Hermano', on es va fer molt famosa. Després de sortir-ne, va tenir el seu propi programa

Nikki Grahame, concursant de Gran Hermano al Regne Unit
Nikki Grahame va morir per culpa de l'anorèxia | Mirror

 i va aparèixer en altres realities.

Els seguidors de Nikki Grahame van donar més de 69.000 lliures per al seu tractament

L'estrella de 'Gran Hermano' es va tractar del seu trastorn alimentari després que els seus amics aconseguissin reunir milers de lliures per al tractament de la seva anorèxia. Els seguidors de la icònica estrella de 'Gran Hermano' van donar més de 69.000 lliures a través d'una pàgina de micromecenatge.

«Hem creat aquesta pàgina per a la nostra estimada amiga Nikki, perquè com alguns de vosaltres sabran, Nikki està lluitant contra l'anorèxia», explicava la pàgina. «Ella ha estat lluitant durant la major part de la seva vida i està ara molt malament, així que hem de fer alguna cosa ràpidament», afirmaven els seus seguidors.

Els fons obtinguts es mantindran a la pàgina de micromecenatge 'GoFundMe', amb l'objectiu d'establir una organització de suport als que pateixen d'anorèxia en memòria de Nikki. La seva mort ha estat un cop enorme per a tots aquells que l'estimaven. Mai no la deixaran caure en l'oblit.