IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una concursant de 'MasterChef Junior' abandona el programa entre llàgrimes i emociona Jordi Cruz

Les xarxes socials van inundar-se de comentaris de suport a la petita

Núria, la més petita i admirada del programa
Núria, la més petita i admirada del programa | CatalunyaDiari.cat

Tan sols fa unes setmanes que va començar la cinquena edició de 'MasterChef Junior', però les emocions i els sentiments dels més menuts ja s'han deixat entreveure. Ara per ara, un dels grans moments ha estat el protagonitzat per Núria, la participant més petita, en el tercer programa.

D'ençà que va arrancar l'experiència culinària de la temporada, cada setmana s'ha anat eliminant a tres concursants i, en aquesta ocasió, va ser el seu torn junt amb María Arias i Diego. Núria és una manresana que amb només vuit anyets va cridar l'atenció dels seus companys, del jurat i del públic, per la seva gràcia i simpatia.

Així va ser com es va convertir en una de les favorites per a l'audiència i, fins i tot, Jordi Cruz, membre del jurat, va sentir-se molt vinculat a ella per provenir ambdós de Manresa i per la forma de ser de la petita.
 
 
No obstant això, quan la van eliminar la seva cara va mostrar tot el contrari a la seva actitud habitual. La menuda, molt impactada, va començar a plorar desconsoladament. Aleshores, Jordi Cruz va atansar-se a ella i la va alçar en braços. «No passa res», li va dir per tranquil·litzar-la, paraules a les quals va respondre que li feia «pena» marxar perquè deixaria els seus amics allà.
 
 
La petita Núria amb Jordi Cruz en el moment de l'eliminació
La petita Núria amb Jordi Cruz en el moment de l'eliminació | rtve.es

«Ens hem de quedar amb aquesta experiència que és meravellosa» li va dir l'altra noia eliminada intentant consolar-la. D'altra banda, l'admiració dels seguidors del programa cap a la petita és tan notòria que les xarxes socials es van omplir amb comentaris de suport. A més, la concursant es va emportar el trofeu que els hi atorguen per participar en la cinquena edició del programa.

El motociclisme protagonista en el tercer programa

La jornada culinària va servir per commemorar el món del motociclisme, ja que la zona de l'exterior estava basada en Angel Nieto i van assistir al programa Marc Márquez i Dani Pedrosa.

L'eliminació de Núria va tenir lloc després d'una prova de relleus i, tant ella com els altres dos companys seus que havien d'abandonar el programa van començar a plorar, però qui més va cridar l'atenció de l'audiència va ser la petita.

Marc Márquez i Dani Pedrosa van acudir al programa
Marc Márquez i Dani Pedrosa van acudir al programa | rtve.es

 

L'entrada de Núria

'MasterChef Junior 5' va arrencar amb 25 concursants d'entre vuit i dotze anys, el passat dimecres 20 de desembre, però en el mateix dia van descendir a un total de 16 nens i nenes. Núria va ser una de les qui es va guanyar el davantal gràcies al seu plat de pasta amb espinacs. A més, en tot moment va defensar: «Els més petits també valem».


Comentaris

envia el comentari