Fotomuntatge de tres exconcursants de 'Gran Hermano'

Els concursants de 'Gran Hermano' que han acabat fatal a la vida

'Gran Hermano' ha llançat a la popularitat desenes de persones a Espanya, i algunes han pagat el preu de la fama: drogues, presó o problemes diversos que t'expliquem a continuació

'Gran Hermano' és un dels programes estrella de la televisió. No solament a Espanya sinó a mig món.

Al nostre país va començar l'any 2000 amb la mítica primera edició que va guanyar Ismael Beiro. A causa del gran èxit que va tenir, el programa va fer fins a 18 edicions, totes amb unes dades d'audiència espectaculars, excepte l'última.

'Gran Hermano' ha fet famosa molta gent i forma part de la història de la televisió espanyola. A alguns dels concursants els han anat molt bé les coses. Ismael Beiro, Kiko Hernández, Marta López o Adara Molinero van aparèixer per primera vegada a la televisió a 'Gran Hermano'.

Actualment tots ells segueixen treballant als mitjans de comunicació (Ismael de manera més esporàdica) i la fama no ha deixat d'acompanyar-los mai.

Altres concursants de 'Gran Hermano', però, no han tingut tanta sort. La seva vida després del concurs no han estat gens fàcil i han acabat malament. Per a alguns, la mala ratxa ha estat puntual i han aconseguit tirar endavant.

No obstant això, n'hi ha alguns a qui la mala sort els persegueix i que ara estan en una situació més que lamentable. El programa els va donar la glòria al seu moment, però després la vida els ha llançat al buit .

Aquí teniu els casos més sonats:

1. Carlos Navarro, 'el Yoyas'

Carlos Navarro el Yoyas

A 'Gran Hermano' va trobar l'amor amb Fayna Bethencourt. Després de diversos anys com a parella i amb dos fills en comú, Carlos acumulava denúncies per haver-la maltractat, amb amenaces i agressions molt greus.

Carlos va entrar a la presó a l'abril d'aquest any. La condemna és de 6 anys.

2. Julián Mejías

Julián Mejías

Julián Mejías va ser un dels finalistes de GH 5, l'edició que va guanyar la mítica Fresita. Julián va patir una forta addicció a les drogues i va portar molt mala vida durant uns quants anys, tal com ell mateix va confessar el 2017. Ha aconseguit superar aquests problemes i ara porta una vida tranquil·la i discreta, allunyat del focus mediàtic.

3. Beatriz González-Rico, 'la legionària'

[Instagram] Bh7aYCshV6R [/ instagram]

Bea, 'la legionària', va ser una de les concursants més polèmiques de la seva edició, la sisena. Recentment ha tornat a aparèixer a la televisió per explicar que no pot fer front als pagaments del lloguer i que viu d'okupa. Té deutes, i si no hi posa remei aviat, és probable que acabi al carrer.

4. Jacinto Garbayo

jacint de Gran Hermano

Concursant de 'Gran Hermano 3', tampoc es va saber gaire cosa més d'ell després del concurs. No obstant això les coses no li han anat gaire bé. Va obrir un restaurant amb els diners que havia guanyat al concurs i es va arruïnar. Actualment viu com pot, ofegat pels deutes i pràcticament sense diners per a la seva família.

5. Gustavo Fernández

Gustavo Fernández

El cas de Gustavo és dels més dramàtics de tots, ja que va morir el 2006 en un accident molt estrany. Pel que sembla, un tren el va atropellar quan anava a creuar les vies a la localitat de Venta de Baños. Tenia 28 anys.

6. Igor Basurko

Igor Gran germà

Igor va estar a 'Gran Hermano 14' i va acabar com a segon classificat de l'edició. Temps després de passar pel reality, va tenir molts deutes i problemes judicials per ser addicte al joc. L'últim que sabem d'ell és que ven fotos seves pujades de to des d'una coneguda pàgina d'internet.

7. Nuria Yáñez, 'Fresita'

A Nuria no és que li hagi anat malament la vida. Diguem que després del concurs, no li ha acabat d'anar bé. Ha provat mil feines, ha intentat tornar a la televisió i no ho ha aconseguit. Va acabar també mig arruïnada i gairebé sense diners per a menjar. Ara es vol dedicar a la música, però de moment els videoclips que fa no tenen gaire èxit.

Vaja, l'exemple clar que després d'un gran èxit (va guanyar la seva edició) pot venir un gran (i llarg) fracàs.

8. María José Galera

Una altra que sembla que no aixeca cap és María José Galera. Després de la breu història d'amor que va viure amb Jorge Berrocal al concurs, es va filtrar que María José es dedicava a la prostitució. Aquesta informació l'ha perseguit tota la vida.

Va viure a Mèxic, on va tenir experiències molt negatives («tirotejos, dolor i violència en estat pur», segons les seves pròpies paraules), i a Espanya la cosa no va millorar.

Aquí s'ha arruïnat amb inversions fallides en restaurants i discoteques. Diu que està estudiant unes oposicions per a l'administració de la Junta d'Andalusia. Ja veurem què passa.

9. Raquel Morillas

Raquel Morillas
Raquel Morillas | LND

Una altra concursant que va recollir amors i odis al seu pas pel reality va ser Raquel Morillas. Després de 'Gran Hermano va patir un accident molt aparatós amb la seva parella de llavors, Noemí Ungría, que gairebé li costa la vida i li va deixar la cara desfigurada. Després d'altres relacions sentimentals fallides, va confessar que tenia una forta addicció a les apostes per internet.

L'últim que sabem de Raquel és que ven cupons de l'ONCE, però que la feina no li agrada gaire.

10. Sandra Crespo

Sandra Crespo plorant

Una altra de les concursants de 'Gran Hermano' a qui sembla que els problemes la persegueixen és Sandra Crespo. Ella i la seva exparella, Jesús González, que va ser xòfer d'Isabel Pantoja, porten des de 2019 als jutjats per presumptes maltractaments.

Jesús ha estat absolt de les acusacions de Sandra, però ella insisteix que la seva vida i la dels seus fills corre perill. Està pràcticament arruïnada i en mans de psicòlegs.

Altres concursants de Gran Hermano que no han tingut sort a la vida són:

11. Ana Toro. Després d'operar-se d'un tumor maligne al coll, ha viscut en una casa d'acollida per a poder mantenir la seva filla.

12. Natacha Jaitt: La concursant argentina de 'Gran Hermano 6' va ser trobada sense vida als 41 anys en unes circumstàncies molt estranyes.

13. Bea, 'la Marquesa', va acabar arruïnada i segueix justeta de diners. Espera 'caçar' un directiu que la tregui de la ruïna, però, de moment, poc se sap d'ella.

14. Dani López (GH 8) va ser arrestat per un presumpte delicte de maltractament a la seva parella. També hi van estar implicades la seva mare i la seva sogra. Actualment viu allunyat dels focus.

15. Carlota Prado. Presumptament va ser víctima d'abusos sexuals al mateix programa de 'Gran Hermano'. Va ser en l'última edició del concurs i així ho va denunciar als jutjats, motiu pel qual l'espai no s'ha tornat a emetre.

L'últim que sabem de Carlota Prado és que ha començat una relació amorosa amb Coto Matamoros, germà de Kiko... Sense comentaris.