Un expresentador de 'El programa de Ana Rosa', condemnat per defraudar a Hisenda

Óscar Martínez hauria estafat més de 700.000 euros

Un antic presentador de 'El programa de Ana Rosa' ha estat sentenciat per l'Audiència Nacional   | Gtres

Óscar Martínez, conegut per haver presentat 'El programa de Ana Rosa' ha estat sentenciat per l'Audiència Nacional a pagar 768.000 euros per crear una societat fictícia per a pagar menys imposats quan treballava al programa de Telecinco entre els anys 2007 i 2008.

  

El presentador no és el primer que és condemnat per aquest fet, ja que aJesús Vázquez i a Màxim Huerta també els hi va passar el mateix. Respecte a Óscar Martinez, els jutges han acabat donant la raó a Hisenda, que exigia 768.000 euros, entre quota i multa, per facturar a través d'una societat i, per tant, no declarar correctament en l'IRPF els ingressos.

Els pagaments van ser declarats com a rendiments de treball

El presentador va facturar en 2007 i 2008 a través de la societat Okleiser, de la qual és administrador únic, segons ha informat El País. Durant l'any 2007, Martínez va obtenir uns ingressos d'explotació d'1,04 milions d'euros, mentre que en 2008 la xifra va ser de 833.925 euros. No obstant això, Okleiser només va pagar com a sou a Martínez 75.000 euros l'any 2007 i 78.000 l'any 2008. Aquests pagaments van ser declarats com a rendiments de treball.

  

«Els ingressos de l'entitat obeeixen a contractes en els quals la intervenció del demandant com a presentador de televisió, anuncis publicitaris i esdeveniments artístics resulta condició necessària i imprescindible per a la contractació de l'entitat, la qual realitza la seva prestació a través de la intervenció personal del demandant. L'actiu fonamental empleat és precisament les qualitats artístiques del demandant», afirma la sentència

  

El presentador, després d'abandonar Ana Rosa Quintana es va endinsar en projectes en solitari a Antena 3 sense gran èxit i també a la ràdio. La seva marxa va ser molt sonada, ja que ningú esperava que abandonés Telecinco.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari