IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les condicions de treball i el sou en les principals botigues de roba

Comparen Primark, Inditex, Mango i H&M

Els treballadors de Primark cobren un dels sous més baixos. |Cedida

Un article del Confidencial compara els sous dels dependents de les principals botigues de roba: Mango, Inditex, Primark i H&M, i també com són les condicions de treball en general en aquestes empreses. Els sous són bastant baixos i no és extrany tenint en compte que actualment vivim un gran éxit de botigues low cost.

— H&M: alguns treballadors comenten que encara que el sou que ofereix l'empresa no és molt alt, 823 euros bruts al mes, però que les condicions per als treballadors ho compensen molt. Els empleats poden gaudir de gratificacions i incentius entre altres avantatges.

— Inditex: els treballadors d'aquesta empresa cobren més, uns 1.000 euros bruts al mes per 40 hores setmanals, però les condicions són pitjors. Segons alguns empleats, no els tenen en compte i que a més, els contractes es renoven mensualment, per la qual cosa poden perdre l'ocupació d'un mes a un altre.

— Mango: encara que el sou que ofereixen és bastant alt, aquí els empleats es mouen per objectius personals i si no els compleixen, poden quedar-se sense treball ràpidament.

 

— Primark: una dependenta afirma que cobra 700 euros al mes per 30 hores setmanals, però molt dels treballadors no treballen a jornada completa, així que encara cobren menys.


Comentaris

envia el comentari