URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un conductor del metro de Barcelona deixa la seva feina i confessa que es va plantejar el suïcidi

El Javi va explicar al programa 'Islàndia' de RAC1 que no podia suportar haver-se vist involucrat en vuit atropellaments
El Javi ha deixat la feina de conductor de metro després de viure vuit suïcidis. | Cedida

El Javi té 47 anys i treballa a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Durant setze anys ha sigut conductor de metro, però segons va explicar ell mateix al programa 'Islàndia' de RAC1 ho ha hagut de deixar per prescripció mèdica. El motiu és que s’ha vist involucrat en la mort de fins a vuit persones que es van llençar a les vies sense que ell pogués fer res per evitar-ho. Això el va fer portar a plantejar-se el suïcidi. 

«Es parla de la persona que es llença a la via, però no del conductor que l’atropella», va explicar. El Javi va haver de viure el seu primer suïcidi al metro quan ell tenia només 19 anys i tot just acabava de començar en la professió. «Era una nena de 16 anys i em va afectar molt. Portava una carta dins la butxaca demanant disculpes al seu pare per ser mala estudiant», va revelar el Javi. A continuació podeu recuperar l'entrevista sencera que va concedir al programa d'Albert Om.