Hugo Castejón i El Cejas

La repesca causa el caos a la casa de Guadalix

La cosa estava entre dos concursants molt diferenciats entre si | La pau s'acaba i torna l'estat de malestar generalitzat entre tots els concursants

L'expectativa d'aquesta gala era alta. Eren molts els factors que se sumaven. Per una banda, superar els obstacles típics de la nit dedicada a Halloween. A això se sumava l'expulsió setmanal a la qual ja estem acostumats i, aquest cop, s'afegia un element més:  la repesca d'un dels concursants que havia estat expulsat anteriorment.

La fase final de la repesca estava entre el cantant Hugo Castejón  i l'instagramer Diego 'El Cejas'. A l'inici de la gala, la gràfica indicava que estaven prou igualats els resultats, però a mesura que anava avançant la gala, que els marcadors es van capgirar fins a arribar a convertir a Hugo de nou en concursant de ple dret.

El resultat no agrada a la casa

Aquesta notícia no ha caigut massa bé entre la resta de concursants, ja que la majoria de participants són grans enemics de Castejón i això implica que torni la mala maror a la casa on fins ara regnava una mínima concòrdia. Ara, però, sembla que l'harmonia saltarà pels aires en els pròxims dies.  

No tot són enemics el que té el cantant, perquè Adara ja va fer-li costat a l'inici del concurs i ara encara mantenen la relació, malgrat que Adara ara està centrada en altres situacions, com per exemple la possible relació que podria estar iniciant amb el model italià Gianmarco Onestini. Recordem, però, que la seva relació a l'exterior perilla i podria acabar en separació.

També et pot interessar...