La inesperada confessió que ha fet Christian Gálvez al seu programa

El presentador no disposa d’una de les aplicacions més conegudes del món

Christian Gálvez és un dels presentadors més coneguts del nostre país. Des que ‘Pasapalabra’ va ser cancel·lat fa uns mesos, se’l pot veure al capdavant del programa ‘El tirón’ que s’emet abans de ‘Sálvame Banana’. Allà el presentador ha explicat quines eren les emoticones més usades de WhatsApp, i ha sorprès a tothom amb una dada sobre la seva vida personal que pocs sospitarien.

La cara somrient, la que està enviant un petó i la cara que plora del riure són els tres emojis més utilitzats pels usuaris d’aquesta aplicació de missatgeria instantània. Christian Gálvez ha volgut matisar que el seu favorit no es troba entre els més utilitzats. «Jo pensava que estaria l’emoticona de la caca entre els més utilitzats, però no és així. I mira que a mi és el que més m’agrada», explicava.

El presentador no té WhatsApp

La sorpresa, però, vendria després. El concursant l’ha respost afirmant que a vegades l’emoticona de la caca es confon amb la de xocolata. Gálvez, entre riures, ha afirmat que a ell li dóna ben igual això, ja que no té Whatsapp. «M’és igual, jo sóc de caca. I això que no tinc WhatsApp».

El presentador és una de les poques persones que encara no disposa d’aquesta aplicació per enviar missatges. Això sorprèn, ja que una persona tan rellevant com el presentador i amb els contactes del que disposa a la seva agenda, és estrany que no disposi WhatsApp per parlar amb la seva gent més propera.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari