Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Díaz

La confessió de Manuel Díaz 'El Cordobés' confirma els rumors sobre el gendre

Manuel Díaz es pronuncia sobre la situació familiar

Sense cap dubte, Manuel Díaz, conegut com 'El Cordobés', està vivint una autèntica etapa daurada, tant personal com professional. El torero aconseguia recuperar la relació amb el seu pare i que el reconegués de manera pública, però aquest no és l'únic motiu que Manuel Díaz té per somriure.

La seva família també està travessant un moment fantàstic, sobretot la seva filla, la 'influencer' Alba Díaz. La noia fa uns quants mesos que té el cor ocupat per Alberto García. En una de les darreres aparicions públiques de Manuel Díaz, parlava amb els mitjans per confirmar els rumors sobre la bona relació que té amb el seu gendre.

Manuel Díaz parla sobre el seu gendre

La barreja de sentiments que Manuel Díaz té ara mateix al seu cos és molt gran. D'una banda, 'El Cordobés' està recuperant tot el temps perdut amb el seu pare. De l'altra, està en plena gira de comiat de les places de bous, on està tenint un gran èxit. A això cal sumar-hi que Alba Díaz, el gran pilar fonamental de Manuel, també està vivint un gran moment amb el seu xicot. La noia trobava l'amor en el futbolista Alberto García.

Alba Díaz i el seu xicot Alberto García
El cor d'Alba Díaz està ocupat pel futbolista Alberto García. | Europa Press

La filla del torero i la seva parella van anar a l'última 'corrida' taurina del seu pare a Navalcarnero. La família no va dubtar a parlar amb els mitjans de comunicació. «Has vist? Tinc bon ull», comentava la noia davant les càmeres quan li van preguntar pel seu amor.

A més a més, Manuel Díaz també atenia els mitjans de comunicació i es va pronunciar sobre la parella de la seva filla: «És molt maco, també. Molt bon noi. Alberto, molt bon xaval, esportista», confirma el torero davant les càmeres. Manuel no podia evitar mostrar-se molt emocionat i feliç després de parlar sobre la relació de la seva filla. 

D'aquesta manera, Manuel Díaz confirmava així els rumors de la bona relació que hi ha entre tots dos. El pare d'Alba Díaz està molt feliç de veure que la seva filla ha trobat l'amor en el jove i que la relació va vent en popa. A més, Manuel reconeixia que havia pogut parlar amb el futbolista després de la 'corrida' i li havia comentat com estava d'impressionat després de veure'l. Per al futbolista era la primera vegada que veia el seu gendre en acció. «Em va dir: "Impressionant". I li dic: "Què? Això és més difícil que el futbol"», confessa el torero.

Manuel el cordobés
'El Cordobés' està molt feliç per la relació de la seva filla i el seu xicot. | INSTAGRAM: ALBADIAZMARTIN

Manuel Díaz, pletòric en el comiat de les places de bous

Són molts els motius que Manuel Díaz té per no esborrar el somriure de la seva cara. Amb els sentiments a flor de pell al comiat de les places de bous, Manuel compta amb el suport del seu pare. Per al torero és un somni fet realitat veure com el pare l'està acompanyant a cada 'corrida' i com el final d'una etapa s'acosta cada cop més.

Tota la família acompanya 'El Cordobés' en cadascuna de les 'corrides' arreu d'Espanya. La seva dona, Virginia Troconis, és un dels grans suports del torero i l'està ajudant molt a gestionar totes aquestes emocions. De fet, Virginia va ser una de les primeres que va donar suport a Manuel perquè el retrobament pare i fill tingués lloc. Ara, tota la família està molt unida i gaudeixen d'aquesta etapa tan especial que estan vivint.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!