Muntatge fotogràfic de Miki Nadal i Verónica Forqué

La confessió de Miki Nadal sobre la mort de Verónica Forqué que fa esgarrifar

Miki Nadal parla obertament sobre el tràgic final de Verónica Forqué

Miki Nadal continua en el punt de mira de la premsa espanyola. La mort de Verónica Forqué va commocionar els seus excompanys de 'MasterChef Celebrity', que no van dubtar a enviar missatges de condol.

L'actriu va abandonar el talent culinari quan s'encaminava a la recta final, perquè estava «esgotada i no podia més». La notícia de la seva mort ha provocat que el mateix Miki Nadal hagi fet una reflexió en fred aquest dimecres a través de les xarxes socials.

Miki Nadal ha trigat una setmana a parlar obertament del seu pas per 'MasterChef Celebrity' i de la seva relació amb Verónica Forqué. També s'ha plantejat les raons per les quals es va poder suïcidar mesos més tard d'acabar la gravació de 'MasterChef'.

Primer pla de Miki Nadal a 'MasterChef Celebrity'
Miki Nadal ha parlat obertament sobre la mort de Verónica Forqué. | GTRES

«Ara que ja han passat uns dies, és hora de fer una reflexió després de tot el que he viscut últimament». Miki Nadal parla en nom de tot l'elenc de concursants i afirma que «tots hem estat molt feliços en un programa excepcional».

Nadal confirma que Verónica Forqué va tenir coronavirus i «la va deixar sense forces»

El col·laborador de 'Zapeando' considera que aquesta ha estat «l'edició de la Forqué». «Ens tenia a tots enamorats amb la seva manera de ser... Els seus petons, les seves pataletes. La seva obsessió per la neteja, el seu somriure etern, les seves ganes de provar-ho tot i les seves abraçades», ha confessat.

Nadal assegura el que va declarar Juanma Castaño i afirma que l'actriu es va contagiar de coronavirus dies abans d'abandonar el programa. Miki creu que el virus va ser la causa principal del seu comiat de 'MasterChef Celebrity'.

Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'
Verónica Forqué durant un programa de 'Masterchef Celebrity'. | RTVE

«Res no va poder amb ella, només el maleït coronavirus que va agafar i la va deixar sense forces. Juanma i jo també ens vam infectar i vam tornar amb poques forces. Nosaltres vam poder aguantar, però el cos menut i eixerit de Verónica no», sosté Nadal.

Si no hagués contagiat, «hauria continuat perquè era molt feliç; però com ella mateixa va dir, el seu cos i l'univers li van dir que parés».

Miki creu que els insults que Forqué havia rebut a les xarxes socials no van ser el motiu per suïcidar-se. «No us penseu, les crítiques no l'afectaven. Ella no llegia els comentaris, era molt més intel·ligent que això», ha confessat l'aragonès.

«Potser ho havia decidit molt de temps abans»

«La tristesa en forma de depressió anava i venia, de tant en tant, a la seva vida des de feia anys. Això va acabar amb ella», creu Nadal. A més, deixa un titular impactant sobre la mort de Forqué. «Potser ho havia decidit molt de temps abans».

Pla general de Verónica Forqué saludant als mitjans de comunicació
L'actriu Verónica Forqué en una de les últimes compareixences. | GTRES

Quant a la pressió mediàtica que genera participar en aquest tipus de programes, Miki assegura que «des del primer moment vaig saber on em ficava. Ens van avisar que seria molt intens, però molt gratificant, i així va ser».

Nadal, el primer concursant de 'MasterChef' que va reaccionar a la mort de Forqué

Miki Nadal va ser el primer a recordar la figura de Verónica Forqué el dia de la seva mort, dilluns 13 de desembre. «Conèixer-te personalment ha estat una de les experiències més meravelloses de la meva vida, la teva manera de ser, el teu sentit de l'humor, la teva bondat infinita. El teu talent i la teva capacitat per crear moments únics no els oblidaré mai», va escriure Miki.

«T'estimem molt i ens queda el consol que t'ho hem fet saber, i tu a nosaltres. No t'oblidarem mai. Descansa, Vero», finalitzava l'emotiu missatge.