Núria Roca

La confessió de Núria Roca sobre el seu desastrós tractament estètic

La col·laboradora confessava avergonyida que «al temps tenia una cama més prima que l'altra»

L'últim programa de 'El Hormiguero' va rebre a Miguel Ríos i Emilio Aragón amb motiu del concert 'Lucha de Gigantes' que se celebrarà el pròxim 18 de desembre al Wizink Center de Madrid. Durant la seva trobada amb Pablo Motos, també van coincidir amb Núria Roca que va anar a fer la seva secció i va sorprendre els espectadors parlant d'un tractament estètic desastrós al qual s'havia sotmès.

La col·laboradora va explicar que fa un temps es va sotmetre a una 'criolipólisis', que és una alternativa a la liposucció on el fred és l'encarregat d'eliminar el greix del cos. «Aquest tractament és com la liposucció però sense ser agressiu, és a dir, no t'han d'obrir en canal» deia entre riures.

La col·laboradora confessava que ho havia provat, però a mitges

Roca va explicar que li havien dit que no feia mal «no té postoperatori i escolta, et treu els 'greixets'» deia abans de mencionar que ella mateixa ho havia provat. En concret a les cames, però a mitges, ja que el fred era tan fort que no va poder aguantar-ho a les dues i només s'ho va acabar fent a una.

Els resultats van ser molt millors del que ella pensava i «al temps tenia una cama més prima que l'altra» confessava avergonyida. El presentador va voler saber més sobre el tema i li va preguntar si encara tenia una cama més gorda que l'altre. Roca va contestar que «no, perquè ho vaig haver de compensar, vaig estar menjant 'torrijas' i gelat durant un temps i això ho va compensar».

Tambe et pot interessar...