Risto Mejide i Laura Escanes de vaitge romàntic a Lisboa

La misteriosa confessió de Risto Mejide sobre Laura Escanes

El presentador de 'Todo es mentira' està de baixa per culpa d'un accident que va patir jugant a pàdel

Risto Mejide no està passant pel seu millor moment. El presentador de 'Todo es mentira' està de baixa després de l'accident que va patir el passat cap de setmana mentre jugava a pàdel. Un esquinç que el manté en repòs però que almenys li permet gaudir de la companyia de la seva dona, Laura Escanes, i la seva filla Roma que acaba de complir els 4 mesos.

Les boniques paraules de Risto

Consegüentment, el presentador no té més remei que acatar les recomanacions dels metges mentre que la 'influencer' ha d'exercir d'infermera. És per això que Risto ha volgut enviar-li un missatge d'agraïment pel seu esforç i, de pas, demostrar-li amb paraules quant l'estima. «L'amor de debò, sense 'ñoñerías' [sic] ni faules, es demostra en 3 moments: en la malaltia, en l'error i en el perdó. I tu, amor meu, ja t'has tret un màster en les 3. Gràcies per voler-me tan bonic, @lauraescanes. Algun dia espero arribar a merèixer-te. I arribar sa. I viu» escrivia Mejide en un text acompanyat d'una foto de Laura Escanes.

Malgrat la seva joventut, Escanes ha demostrat que el seu amor pel publicista va més enllà de la diferència d'edat que hi ha entre els dos i durant els anys que porten junts ha hagut de lluitar a contracorrent amb alguna situació complicada. Ara amb l'arribada de la seva primera filla en comú, la felicitat és màxima en el matrimoni, que no dubta a fer públic l'amor que senten l'un per l'altre.

També et pot interessar...