Les confessions d'Irene Rosales sobre el moment més complicat de Kiko Rivera

La dona del cantant ha parlat obertament sobre el seu dolorós passat

Irene Rosales agafant de la mà Kiko Rivera en un plató de televisió
Irene Rosales ha parlat per primer cop dels problemes de Kiko Rivera | Telecinco

Sofía Cristo i la dona de Kiko Rivera,Irene Rosales es van unir per fer un directe a Instagram on van parlar de les addiccions. La filla de Bárbara Rey va superar recentment aquest problema, de la mateixa manera que el fill d'Isabel Pantoja. Rosales ha parlat per primera vegada de manera totalment oberta de les addiccions que va patir el seu marit en el passat, una situació derivada dels conflictes viscuts a casa seva.

«Kiko mai va arribar a robar per consumir»

«Et deixa fregit, et forada el cap. Jo a la nit em despertava set o vuit vegades, quan estava en algun espectacle i li escrivia dient-li que m'enviés un àudio ... I deia: 'Què estic fent?! Crec que fa ja dos o tres anys, ja no ho recordo, que dormo com ningú'», ha explicat Irene Rosales a Instagram. La col·laboradora de 'Viva la vida' va patir moltíssim per Kiko.

«Veia mentides i ell seguia fins al fons amb la seva mentida», comentava Irene, ja que segons Sofía Cristo els símptomes de l'addicte són mentir, manipular i robar. «Kiko Rivera mai va arribar a robar diners per consumir, perquè ell era una persona que tenia diners sempre, però sí que ha estat un malgastador», ha afegit la sevillana.

Irene Rosales, al costat de Kiko des del primer moment

Cal recordar que Kiko Rivera va confessar haver patit addiccions a 'Gran Hermano DUO', a la famosa corba de la vida. El fet de reconèixer públicament aquest problema va causar un gran alleujament per a la parella. «Em va prometre mil vegades deixar les drogues, però jo no li creia. Ell no ho veia perquè no volia deixar-ho i així s'evadia», ha confessat la nora d'Isabel Pantoja.

Amb aquestes declaracions, la sevillana ha explicat per primera vegada el veritable patiment que van travessar tant ella com Kiko, cosa que ha intentat explicar a tots els seguidors d'una manera divulgativa. «Us animo a tots, que si es vol, es pot», sentenciaven Sofía Cristo i Irene Rosales.

La sevillana ha confessat que fins i tot li ha arribat a espiar el mòbil per buscar converses. «Quan em va dir que volia deixar-ho li vaig mostrar tota la meva confiança absoluta», ha assegurat abans de tancar el tema la col·laboradora de 'Viva la vida', destacant la importància d'ajudar la persona que pateix un problema com aquest.


Comentaris

envia el comentari