José Antonio Avilés a 'Viva la vida'

José Antonio Avilés rep la pitjor de les notícies relacionada amb el coronavirus

La seva família es veurà molt afectada amb l'última decisió presa per les autoritats sanitàries

El confinament establert a Madrid es va expandint per altres localitzacions espanyoles, les quals en les pròximes hores passaran a limitar els seus passos per a intentar frenar el contagi accelerat del coronavirus

A Andalusia fins ara hi ha dues localitzacions que ja estan confinades, Linares i Casariche, però a aquestes se sumarà molt aviat una tercera localització i que és molt coneguda per tots els espectadors de 'Supervivientes'.

La Junta d'Andalusia ha decidit confinar Almodóvar del Río, una població que té 8.000 habitants i que va saltar a la popularitat per ser el poble natal de José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la vida' i ex concursant de 'Supervivientes'.

Encara que el municipi va aparèixer en els mitjans a conseqüència de les mentides del tertulià, això va fer que molta gent ho situés en el mapa i s'interessés pels encants que amagava el poble.

Avilés viu actualment independitzat al centre de Còrdova, però la seva família continua habitant al seu poble natal, Almodóvar del Río, on regenten un càmping juntament amb un seguit de socis, i que suposa el manteniment de tota la unitat familiar. 

Amb aquest confinament perimetral establert en el municipi, el negoci familiar es veurà altament afectat per la falta de clients, i les conseqüències econòmiques poden ser fatals per als Avilés-Prior.

Així és el càmping de la família de José Antonio Avilés

Es tracta del càmping 'la Breña', situat annex al gran embassament de la Breña, i a tan sols 32 quilòmetres de la ciutat de Còrdova. L'establiment compta amb piscina exterior, bar, restaurant i una xarxa de Wifi gratuïta. 

El preu per nit oscil·la els 18 euros per parella, encara que existeixen diverses ofertes que fan ballar les xifres segons la temporada de l'any en què vulguis visitar-lo. Ara, farà falta que s'aixequi el confinament per a poder visitar la casa dels Avilés.