IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La situació de Joan Carles i Sofia, insostenible: la notícia que confirma la seva crisi

Els emèrits passen la quarantena a la Zarzuela

Joan Carles i Sofia han intentat evitar-se durant aquest confinament | Catalunya Diari

Molts es pregunten com estan passant el confinament dels reis emèrits. Si ho fan separats o junts. La realitat és que Sofiai Joan Carles fa molt temps que fan vides per separat, però, amb tot, estan obligats a confinar-se en el mateix recinte.

És una obvietat que la Casa Reial s'ha quedat una mica desestructurada després dels últims esdeveniments. Els escàndols econòmics i amorosos de l'emèrit han fet molt mal a la monarquia espanyola, tant que Felip ha decidit renunciar a l'herència del seu pare.

Segons explica Pilar Eyre al seu espai per a la revista 'Lecturas', els emèrits es troben al mateix recinte però en llocs diferents del palau, que compta amb menys personal a conseqüència del coronavirus. Felip i Letícia no es veuen ni creuen paraules.

La periodista experta en la Casa Reial afirma que Joan Carles no s'assabenta que fan els reis, i únicament sap les activitats del seu fill per la premsa. Segons sembla, l'emèrit es desplaça per la Zarzuela en cadira de rodes a causa dels seus problemes de maluc pels quals ja va haver de passar per quiròfan.

El confinament dels reis emèrits

Joan Carles està passant el confinament llegint diaris en la seva tablet. Segons Eyre, el monarca sol trucar les seves filles i alguns amics per fer més amè el confinament. «Ni Joan Carles ni Sofia han vist les seves nétes. Ells no s'han creuat una vegada ni han intercanviat paraula, cosa habitual, per cert, encara que no hi hagi pandèmia», ha confirmat Eyre.

La relació entre els emèrits sembla estar més morta que mai, ja que ni amb aquest confinament s'han acostat, tots dos fan les seves coses per separat, sense tenir comunicació entre ells. La periodista ha confirmat que Sofia es troba confinada en un dels espais de la Zarzuela amb la seva germana Irene. Les dues passen el seu temps lliure ordenant vells àlbums de fotos.

El que ha demostrat aquest confinament és que la relació entre Joan Carles i la seva dona està més trencada que mai, i és que després de tots els escàndols de monarca, Sofia ja no hi hauria aguantat més una situació que feia molts anys que estava molt deteriorada.


Comentaris

envia el comentari