IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Es confirma el secret més gran de la Campanario: «Guardava tot el que sortia de Belén»

Olga, una examiga que ho va viure tot en primera línia ha assegurat que guardava tot el que sortia de Belén per ensenyar-li a Andreíta quan fos gran

María José Campanario y su marido Jesulín
María José Campanario i el seu marit Jesulín | Semana

L'última emissió de 'Sálvame' ha donat per molt i ha rescatat un dels temes més recents i polèmics: la difícil relació entre Belén Esteban i María José Campanario, i aquesta fosca obsessió que aquesta última mantenia amb la col·laboradora. Al final, Olga, una examiga de la dona de Jesulín, ha filtrat en una trucada en directe tots els secrets inconfessables de la Campanario. «Jo m'he portat molt bé, fenomenal. He hagut de fer fora a gent de la meva cafeteria perquè ella estigués a gust. I m'han vingut periodistes i jo els he fet fora i no els hi he explicat res perquè jo tenia un pacte amb ella. El que passa és que, de la nit al dia, va començar amb amenaces perquè jo sabia massa», començava Olga.

Entre les moltes coses que ha explicat destacava que: segons Olga, María José anhelava la fama i la buscava; encara que primer va sortir amb un preparador físic argentí que estava treballant per a un club de futbol i que estava casat i amb fills; després, tal com explica la seva examiga, va conèixer a Jesulín. Olga recorda, a més, dir-li a María José que Jesulín era lleig, al que ella va respondre: «És lleig, però...». Amb això Olga donava a entendre que, més enllà de l'atractiu de l'extorero, el que María José buscava era la seva fama i els seus diners. Entre altres coses, tampoc s'ha tallat a l'hora de parlar de la polèmica pensió que li van aconseguir a la seva mare, i ja cap al final ha tocat el tema que més interessava a tots: l'escabrós assumpte de la seva obsessió amb Belén. Olga ho ha confirmat amb rotunditat: «Guardava tot el que sortia de Belén, absolutament tot, tot el que feia, totes les entrevistes. Tot, perquè quan Andreíta es fes gran dir-li: 'mira el que ha estat fent la teva mare per riure de mi'». El vídeo del moment pot veure's a la pàgina web de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari