Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Chabelita

Confirmat l'inici d'una nova era a Cantora: «Hem tornat a parlar»

Isa Pantoja ha explicat que la família està més a prop de reconciliar-se que mai

Cantora ara mateix viu una autèntica revolució. Fa un any que Isabel Pantoja va trencar la relació amb el seu fill, Kiko Rivera. A més, feia molts mesos que no veia la seva filla, Isa Pantoja. Sembla, però, que ara tots els conflictes de la família quedaran oblidats.

La mort de la mare de la cupletista va fer que els dos joves acudissin a l'esmentada finca per a consolar-la. I aquest gest sembla haver entendrit Isabel, que estaria disposada a llimar les asprors.

Bona mostra de tot això és que Isa ha reconegut que ha tornat a parlar amb ella, sense passar per alt que ha afirmat que molt aviat es tornaran a veure.

Isa Pantoja reconeix que manté el contacte amb Isabel Pantoja

Chabelita ha explicat a 'El programa de Ana Rosa', on col·labora, que sembla que la pau ha tornat a Cantora. Pel que es veu, tota la família s'esforça perquè sigui així i estan fent passos en aquesta línia.

Referent a això, ha explicat que «he tornat a parlar amb la meva mare des que ens vam veure. A hores d'ara ella cedeix davant de qualsevol cosa. Jo sempre he dit que amb ella ara mateix no tinc problemes».

De la mateixa manera, ha explicat que molt aviat «li portaré l'Albertito perquè el vegi, per descomptat». Això sí, ha deixat clar que «és una fase que necessito que vagi a poc a poc, perquè ell no entendrà que tot torni a la normalitat de sobte».

«A ella li anirà molt bé estar amb ell i amb els fills del meu germà, però no perquè li serveixi de teràpia. Li anirà bé perquè veurà que estem amb ella i que, si ens necessita, ens té».

En aquest sentit ha dit que, pel que sembla, Kiko Rivera també portarà les seves filles a Cantora, però que no ho pot confirmar perquè des del que va passar, no ha tornat a parlar amb ell.

Chabelita explica com va ser el retrobament amb la seva mare

En l'esmentat espai de Telecinco, Isa ha estat molt sincera i no ha tingut cap problema a explicar com va transcórrer el retrobament amb la cupletista. Un retrobament que va anar bé, ja que sembla que ara totes les parts implicades en el conflicte familiar estan disposades a arreglar les coses.

Així, ha explicat que «el meu germà es va abraçar amb la meva mare i va ser un moment molt emotiu. Ens vam quedar una mica enrere perquè necessitaven aquest instant després de tot el que ha passat».

«Em va emocionar, perquè va ser com si no hagués passat el temps. És com si estiguéssim com sempre. Jo sé que per a la meva mare va ser meravellós que  el Kiko hi fos».

A això ha afegit: «Jo també la vaig abraçar, i després ens vam quedar allà parlant, però de res del que ha passat. No era el moment».

«Vam parlar dels nens, com si no passés res. Fa molt que no veu els seus nets, i li vam estar ensenyant vídeos d'ells. Vam recordar d'anècdotes, ens vam posar al dia del que hem fet aquest temps...».

De la mateixa manera, ha explicat per què el DJ no es va quedar a dormir a la finca, com sí que va fer ella. Ha dit: «A l'aeroport, ell tenia clar que hi aniria, però que se sentiria estrany i atabalat. També tenia clar que no aniria al casament i tot el que faria».

«Llavors, va arribar un moment en què va decidir anar-se'n, i ja està».