Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Confirmat: Torna a 'Sálvame' la col·laboradora que té tot l'equip en tensió

Farà tot el possible per treballar durant molt temps al programa

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Torna a 'Sálvame' una de les seves col·laboradores | Twitter (@lecturas)


Els espectadors de 'Sálvame' troben a faltar molts dels seus col·laboradors. Recordem que Lydia Lozano està a casa seva recuperant-se d'una intervenció quirúrgica a les cervicals, que ha estat molt més complexa del que s'esperava. Ara bé, no és l'única. Anabel Pantoja s'ha pres també un descans sense data de tornada per agafar aire, reflexionar i decidir quin serà el seu futur.

Per altra banda, Belén Esteban ha tornat al programa després d'haver estat allunyada de la televisió pel conflicte que va protagonitzar amb Jorge Javier. A més, hi ha una quarta persona que ha sorprès tothom: Mila Ximénez ha tornat a 'Sálvame' després d'un mes sense aparèixer al plató de Telecinco. La seva absència ha estat molt respectada pels seus companys, que no han volgut posar-la en el focus mediàtic, respectant així el seu descans.

 

Mila Ximénez ha tingut el suport dels seus companys

Kiko Hernández ha estat l'encarregat de donar la notícia. De moment desconeixem en quines condicions torna al programa i si ja està totalment recuperada, la qual cosa és poc probable. Tot i això, Mila sempre ha tingut el suport dels seus companys, que han estat molt atents de la seva evolució i han mantingut el contacte amb ella durant aquest mes d'absència.

Quan van diagnosticar-li el càncer, Mila ja va avisar que les seves intervencions a 'Sálvame' series intermitent, segons s'anés trobant i també de les pautes marcades pels seus metges. Desconeixem si la col·laboradora només està fent una visita o si té previst incorporar-se al seu lloc de treball. 

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La seva filla Alba va fer saltar les alarmes quan va decidir volar des del país en què viu per estar amb la seva mare. Aquesta visita va generar diversos rumors sobre l'estat de salut de la col·laboradora. 

No podia estar més dies a casa

En arribar al programa, Mila ha explicat que ja no podia estar més dies tancada a casa. La tertuliana ha assegurat que ha estat tot el mes en un llit sense poder-se moure i sense veure pràcticament ningú. Ara, Mila torna a la feina sense garantir que podrà treballar cada dia, però assegura que sempre que pugui tornarà.

Haurà d'alternar 'Sálvame' amb els seus tractaments mèdics, que han d'ajudar a pal·liar els efectes del càncer. Sense cap dubte, Mila ens ha sorprès quan ha afirmat que si el seu càncer segueix evolucionant i no poden curar-la, ha de decidir deixar el tractament i viure el temps que li queda fent el que més li agrada. Els companys de la periodista s'han alegrat molt de veure-la i de tenir-la a 'Sálvame'. Amb tot això, està previst que Lydia Lozano torni dijous vinent.