Andrea Janeiro mira a cámara

Confirmen que l'operació d'Andrea Janeiro era pels problemes de l'embaràs

Andrea Janeiro està irreconeixible després d'haver-se operat la cara

Andrea Janeiro finalment ha resolt un dels seus grans complexos. Després d'anys aguantant ferotges crítiques sobre el seu aspecte, la jove decidia sotmetre's a una operació secreta per solucionar el problema de salut heretat de la seva mare.

A més, no podia operar-se fins al seu total creixement, per la qual cosa va haver de bregar amb aquesta malformació a la cara durant la seva infantesa i adolescència.

I és que, a causa dels problemes amb el sucre que patia la de Paracuellos durant l'embaràs, la seva filla patia una malformació maxil·lar, fent que la seva mandíbula es veiés més petita del normal.

Andrea Janeiro amb la seva mare, Belén Esteban, en una imatge d'arxiu
Andrea Janeiro va patir molt en fer 18 anys | CEDIDA

«La teva filla és un escàndol. Podries pagar-li una operació d'estètica en comptes d'enviar-la a Manchester de la vergonya que fa», arribaven a carregar contra Andreita després de despixelar-li la cara.

«La nena de Jesulín i de Belén Esteban té tota la cara com una 'papa nova'. Ja no està pixelada i la nena és horrible. Si jo fos el seu pare, la deixo borrosa fins als trenta», l'atacaven pel seu aspecte.,

Tot i això, la jove també tenia ferms defensors. «Espero que ella no hagi vist aquests insults, aquestes acusacions, aquest atacar algú per atacar,  el seu físic, quan estic segur que la immensa majoria de persones que ho han fet són pitjors, per dins i per fora», sostenien. «Perquè només un autèntic monstre, un monstre moral pot parlar així a una noia, sabent avui dia que això fa mal».

L'impressionant canvi físic d'Andrea Janeiro

Motiu pel qual, incapaç de bregar amb la pressió mediàtica, la primogènita de Jesulín emetia un comunicat en el qual exigia a la premsa que respectessin la seva intimitat.

Des de llavors, la filla de Belén Esteban ha portat la seva vida completament allunyada de les polèmiques. Tot al contrari de la seva germana Julia, que segueix al punt de mira i s'ha convertit en una influencer.

No hi ha dubte que Andrea ha patit un canvi brutal, ja no només per l'operació estètica, sinó també en el seu estil.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro ha reaparegut molt canviada | Catalunya Diari

A les fotos captades, es veia Andreita a principis de mes i protegida per la mascareta amb la idea de passar desapercebuda.

Recentment, i tot i que intentava protegir-se amb la mascareta, no es va voler perdre la presentació del gaspatxo de la seva mare en una coneguda cocteleria de Madrid, per la qual cosa tots els ulls estaven posats sobre ella.

Acompanyada pel marit de la seva mare, Miguel Marcos, i intentant esquivar els flaixos de les càmeres, el seu impressionant canvi físic no passava desapercebut.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Belén Esteban sempre ha protegit la seva filla | Catalunya Diari

Andreita apareixia més rossa, prima i gairebé irreconeixible quan la vam veure per última vegada. «Ara està maquíssima. M'alegro per ella. Segur que ara se sentirà més segura de si mateixa», opinaven en xarxes sobre aquest gran canvi.

Tot i els rumors que apuntaven que la jove podria fer el salt a la televisió i que havia rebut nombroses ofertes per part de Telecinco, ella deixava clar que no volia saber res.

«La meva filla va acabar fa un any la carrera. No vull parlar d'ella, però el que estan dient d'ella és fals. No li ha trucat ningú i malgrat que li haguessin trucat saben que ella no es dedica a això. Pareu ja de mentir!», la defensava Belén Esteban des de plató.

«No vol sortir als mitjans. Deixeu-la en pau. Jo he parlat d'ella fins que em va dir que parés. És més gran i no vol dedicar-se a aquest món. Deixeu de publicar coses sobre ella», donava la cara per la seva nena.