Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Abraham García a la televisió mirant seriós de perfil amb els cabells llargs al costat d'una retallada de Ylenia Padilla mirant amb els ulls entretancats seriosa, i un emoji enfadat entre tots dos

Els conflictes d'Abraham García amb Ylenia abans de participar a 'Supervivientes'

Abraham García recorda els seus problemes amb Ylenia a 'Gandía Shore' abans de participar a 'Supervivientes'

Abraham García feia força temps que estava apartat de les càmeres de televisió. Encara que se'l coneix per participar en diversos reality shows, fa un temps va decidir allunyar-se d'aquest món. No obstant això, recentment se li va presentar l'oportunitat de tornar a participar a Supervivientes.

Cal recordar que Abraham va guanyar l'edició de l'any 2014. Per aquest motiu, ha estat convidat a participar en la inèdita edició de Supervivientes All Stars.

Aquesta nova aparició televisiva ens porta a recordar el seu debut televisiu al polèmic programa Gandía Shore. Un programa de telerealitat que es va transmetre per la cadena MTV, que seguia la vida quotidiana de vuit joves que passaven l'estiu vivint junts a la costa de Gandia.

Captura d'Abraham García amb Jorge Javier Vázquez al plató de Supervivientes
Abraham García posa rumb a Hondures | Mediaset

La relació entre Abraham García i Ylenia

Abraham García va saltar a la fama gràcies a Gandía Shore. Des del principi, Abraham va destacar pel carisma i la capacitat per generar contingut. Tot i això, la seva relació amb Ylenia va ser de tot menys pacífica.

Durant el seu pas per aquest reality, Abraham va enfrontar múltiples conflictes personals, especialment amb Ylenia, que va ser una de les figures més controvertides del xou.

La relació entre Abraham i Ylenia va estar marcada per constants tensions i enfrontaments. Els conflictes entre tots dos no només van ser notoris a la pantalla, sinó que també es van estendre a la seva vida personal.

De fet, el mateix Abraham ha reconegut amb el pas dels anys que Ylenia li tenia una “mania terrible”.

Captura d'Abraham García com a confirmat de Supervivientes: All Stars
Abraham explica com ha estat la seva relació amb Ylenia | Mediaset

El programa estava marcat per les constants polèmiques que tenien els uns amb els altres. És cert que Ylenia estava ficada a la majoria. Mentrestant, Abraham sempre estava al marge de les polèmiques.

No obstant això, hi va haver un moment en què tot es va torçar. Sense adonar-se'n, Abraham va haver de fer front a tots els seus companys. A més, en aquell moment no sabia el perquè.

Actualment, s'ha pogut esbrinar que l'artífex de tot plegat va ser Ylenia. "Ella va ser la precursora de posar tothom en contra meu", va declarar Abraham en una entrevista.

A més, temps després d'acabar el reality, es van dedicar a fer una sèrie de bitlles a alguns locals. Abraham era un dels concursants que tenia més èxit en aquest tipus d'esdeveniments.

Captura d'Abraham García a la seva edició de Supervivientes
Abraham García recorda els conflictes amb Ylenia a 'Gandía Shore' | Mediaset

Aquest fet no agradava gens a Ylenia, que sempre ha demostrat que li ha agradat ser la protagonista. De fet, Abraham va reconèixer que ella sentia gelosia de l'èxit que estava tenint.

"Jo tenia més feina perquè era la que més em movia. Tots teníem el mateix representant", va explicar Abraham.

Un temps després, Ylenia es va adonar que no estava tenint la millor actitud amb què va ser el seu company. Motiu pel qual, segons Abraham, li va trucar per demanar-li perdó i reconèixer els seus errors. "Em va dir: «Perdona'm, ho sento, m'he adonat que el que tinc és gelosia i que el que penso és que vull ser com tu»", va compartir Abraham.

Abraham explica com va viure l'incident de Ylènia

Un dels episodis més controvertits de la seva relació va ser quan Abraham va acusar Ylenia de robar diners durant la seva estada a Gandía Shore.

Segons Abraham, Ylenia i una altra participant, Core, van aprofitar un moment de distracció per sostreure sobres de diners de la caixa forta.

Captura de Ylenia Padilla al plató de Viva la Vida
L'incident de Ylenia amb un sobre de diners | Mediaset

"A les càmeres es veia Ylenia agafant els sobres. Se'ls va emportar a l'hotel i els va amagar a la maleta", va relatar Abraham.

Tot i això, es tracta d'una acusació que Ylenia sempre ha negat. Tot i això, tothom l'ha vist com a culpable dels actes, encara que no es demostrés.

Els seus enfrontaments a Gandía Shore van ser intensos i van deixar una empremta en tots dos. A això cal sumar-hi aquesta dura acusació per part d'Abraham García.

Quedi clar que la situació entre ells està lluny de resoldre's. Veurem si després d'una possible volta de Ylenia als platós de televisió la relació s'apaivaga o, al contrari, va a pitjor.