IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Consells per comprar els millors regals de Nadal

Aquesta és una època de l'any en la qual ens agrada que s'apreciïn els nostres detalls

Consells pels millors regals de Nadal. | Cedida

La revista CroMos recorda que durant el Nadal ens trobem amb diverses situacions que precisen que regalem alguna cosa a diferents persones, siguin els nostres fills o familiars, els nostres amics o coneguts, o els nostres companys de feina. En una senzilla llista, ens dóna diversos consells per aconseguir regalar el més adequat.

Fes una llista: enumera totes les persones a les quals vols regalar-los alguna cosa.

Estableix un pressupost: posar el límit de despesa abans de començar a comprar ens donarà una idea més clara del que podem regalar.

Personalitza-ho: tingues en compte els gustos i personalitat de cada persona abans de comprar un regal, intenta saber quines són les seves aficions o els seus costums.

No ho deixis per a última hora: com més esperis per comprar els regals, pitjor serà l'experiència, fent-ho amb temps t'estalviaràs l'estrès i les presses.

Intenta ser original: si ho penses amb temps i analitzant a la persona que rebrà el teu regal, pot ser que se t'ocorri l'experiència o el complement perfecte per regalar.

Pren-te el teu temps: la pressa no és bona per triar els regals adequats i pot portar-nos a comprar coses inadequades o massa cares, intenta reservar-te una bona estona per dedicar a les compres.

Regals universals: si no coneixes gaire la persona a la qual has de fer un regal, opta per obsequis universals, com les targetes regal o els packs d'experiències.

Embolica els regals amb cura: la impressió que deixa un regal està en els detalls, si l'embolcall és bonic i original, el regal semblarà molt més adequat.


Comentaris

envia el comentari