Consells per comprar els millors regals de Nadal

Aquesta és una època de l'any en la qual ens agrada que s'apreciïn els nostres detalls

Consells pels millors regals de Nadal. | Cedida

La revista CroMos recorda que durant el Nadal ens trobem amb diverses situacions que precisen que regalem alguna cosa a diferents persones, siguin els nostres fills o familiars, els nostres amics o coneguts, o els nostres companys de feina. En una senzilla llista, ens dóna diversos consells per aconseguir regalar el més adequat.

Fes una llista: enumera totes les persones a les quals vols regalar-los alguna cosa.

Estableix un pressupost: posar el límit de despesa abans de començar a comprar ens donarà una idea més clara del que podem regalar.

Personalitza-ho: tingues en compte els gustos i personalitat de cada persona abans de comprar un regal, intenta saber quines són les seves aficions o els seus costums.

No ho deixis per a última hora: com més esperis per comprar els regals, pitjor serà l'experiència, fent-ho amb temps t'estalviaràs l'estrès i les presses.

Intenta ser original: si ho penses amb temps i analitzant a la persona que rebrà el teu regal, pot ser que se t'ocorri l'experiència o el complement perfecte per regalar.

Pren-te el teu temps: la pressa no és bona per triar els regals adequats i pot portar-nos a comprar coses inadequades o massa cares, intenta reservar-te una bona estona per dedicar a les compres.

Regals universals: si no coneixes gaire la persona a la qual has de fer un regal, opta per obsequis universals, com les targetes regal o els packs d'experiències.

Embolica els regals amb cura: la impressió que deixa un regal està en els detalls, si l'embolcall és bonic i original, el regal semblarà molt més adequat.


Comentaris

envia el comentari