Consells per als guanyadors de la Loteria

Si es resulta premiat a la rifa de Nadal, cal acudir a la feina com qualsevol altre dia

Imatge d'una celebració | RTVE

No deixar la feina i no cobrar els diners a l'entitat bancària del barri són alguns dels consells recopilats relacionats amb l'estat emocional del moment i les gestions del premi amb vista a la celebració de la Rifa Extraordinari de la Loteria de Nadal d'aquest dijous 22 de desembre.

Segons aquestes recomanacions, recollides per Europa Press, si es resulta premiat a la rifa de Nadal, cal acudir a la feina com qualsevol altre dia, de manera que el premiat pugui conservar l'anonimat i dedicar una mica més de temps a centrar-se i pensar amb claredat sobre els seus desitjos. En aquest sentit, s'aconsella evitar efectuar el cobrament dels diners a l'entitat bancària del barri: «És molt desaconsellable acudir a la sucursal on el premiat sigui fàcilment reconeixible i serà impossible mantenir l'anonimat», ha indicat la companyia.

Per evitar acabar arruïnat, es recomana mantenir la ment freda i no deixar-se portar per compres compulsives que a llarg termini poden portar conseqüències molt negatives. «Cal que els afortunats es parin a pensar i prenguin consciència de la importància del premi», ha destacat. Alhora, és aconsellable que els guanyadors comuniquin que han resultat premiats a les persones pròximes, però sense revelar la quantitat real; invertir amb assessorament professional i amb informació fiable; crear una llista de somnis i, finalment, començar a canviar de vida però «sense pressa» ja que els canvis dràstics poden desestabilitzar a les persones i el seu entorn.


Comentaris

envia el comentari