IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Consumir all fa als homes més atractius

Millora la percepció del cos humà pel gènere oposat

Els científics creuen que utilitzarem mètodes més moderns de fecundació. | Pixabay
 

Pot sonar a bogeria, i sabent que l'all té una olor tan característica ens costa una mica d'assimilar, però així ho assegura un estudi conjunt entre la Universitat de Stirling, al Regne Unit, i la de Carolina, a la República Txeca. És una realitat que existeixen afrodisíacs i altres aliments que no ho són tant, amb la qual cosa, el que consumim pot afectar dramàticament al nostre nivell d'atracció cap a altres persones.

L'estudi, publicat a la revista Appetite fa un any, afirma que els homes resulten més atractius a les dones si mengen all. L'olor distintiva, que a molts els sembla desagradable, permet millorar la percepció del cos masculí per part de les dones, atès que els components d'aquest aliment milloren la seva aroma. En l'estudi van participar 42 homes que es van dividir en dos grups: els que menjaven all cru i els que no menjaven.

Els científics, a través de les mostres de la suor dels participants que van facilitar a 82 dones, van dictaminar que la majoria s'inclinava més per l'olor dels homes que consumien all, perquè era «significativament més agradable, atractiu i menys intens». Segons els investigadors, «els nostres resultats indiquen que el consum d'all pot tenir efectes positius sobre la percepció de l'olor corporal, potser a causa dels seus efectes sobre la salut, per exemple, les propietats antioxidants i l'activitat antimicrobiana».


Comentaris

envia el comentari