Continuen les tensions entre taxistes i conductors de vehicles de lloguer

El portaveu d’Élite Taxi, Alberto Álvarez ha assegurat a RAC1 que els actes violents seguiran per part dels dos bàndols

Imatge d'arxiu | Cedida

La crispació entre els taxistes i els conductors de vehicles de lloguer segueixen regnant els carrers de Barcelona. En aquest sentit, el portaveu d’Élite Taxi, Alberto Álvarez, ha assegurat a RAC1 que «la situació als carrers és de molta tensió» i que, per tant, és molt possible que els actes violents entre els dos bàndols segueixin succeint.

En aquest sentit, ha explicat la problemàtica en la qual es troben els professionals: «aquesta nit han trencat molts vidres. Uns onze taxis amb els vidres trencats. Ahir a un company li van llançar ous  a la Travessera de les Corts». A més, sentencia que «durant aquesta setmana ens han trencat vidres del taxi a l’aeroport amb pedres. Són conductors de Cabify segur».

Denuncia el que, segons ell, és una «liberalització del sector encoberta» per part del govern i, pel que fa als usuaris determina que «cada persona que utilitza un vehicle d’aquestes característiques està contribuint al fet que no hi hagi sanitat pública, que encara hi hagi més retallades i que no hi hagi pensions. Venen a privatitzar-ho tot».


Comentaris

envia el comentari