Controvèrsia perquè Vueling impedeix volar a un discapacitat per un problema amb una bateria

Javier Linero no va poder volar a Barcelona

L'afectat amb els seus pares. Foto: Diario de Ibiza

 

Un home discapacitat de 35 anys i eivissenc, Javier Linero, no va poder volar fa uns dies a Barcelona amb la companyia Vueling. Segons narra El Diario de Ibiza, el comandant va dir que no a transportar la seva cadira de rodes elèctrica, perquè no se'n va poder desconnectar la bateria de liti. Des del mes de gener, una normativa internacional de l'aviació prohibeix el transport d'aquesta mena d'objectes a l'interior de les naus.

La situació va sorprendre a l'home i als seus pares, que ja havien fet aquesta ruta en altres ocasions sense problemes, però el cert és que la normativa no era de compliment obligat fins al mes d'abril, tal com recull La Vanguardia. Tot i que se'ls va oferir traslladar la cadira en un altre avió, s'hi van negar i van haver d'esperar vuit hores a l'aeroport per agafar un vol de la mateixa companyia, on la tripulació sí que va desconnectar la bateria de liti.

Denuncien, a banda de la situació, les maneres del comandant que, pel que expliquen, va ser del tot esquerp amb aquesta família eivissenca.


Comentaris

envia el comentari