La contundent resposta de Belén Esteban a Toño Sanchís després d'acusar-la de «poc neta»

La reconciliació entre Sanchís i la col·laboradora és més complicada que mai

Belén Esteban ha respondido las críticas de Toño Sanchís.
Imatge d'arxiu de Belén Esteban i Toño Sanchís. | CatalunyaDiari.cat

L'exrepresentant de Belén Esteban, Toño Sanchís, ha fet unes declaracions bastant desafortunades de la col·laboradora de Telecinco durant el programa radiofònic 'MorninGlory'. En un moment donat, Toño va dir que Belén Esteban feia una olor de persona poc neta: «Ja ho han dit en públic, és poc propensa a la condícia». Obviament, i com no podia ser d'una altra manera, la col·laboradora no s'ha quedat callada. 

Així doncs, la col·laboradora l'ha respost sense pèls a la llengua i amb un to bastant irònic. Cal recordar que a Belén ja no l'importa massa el que pensi Sanchís, ja que l'exrepresentant li deu una quantitat important de diners, els quals Belén continuar reclamant-li. 

Imagen de archivo de Belén Esteban.
Imatge d'arxiu de Belén Esteban. | Telecinco

 

Una resposta molt subtil

Tot i que sembli estrany, Belén Esteban va decidir respondre amb serenitat i molta ironia en parlar sobre el seu exrepresentant, quan se li pregunta per les acusacions d'higiene del que un dia va arribar a ser gairebé un germà per a ella: «Quan estava amb mi i guanyava diners no deia res, no? No tinc res més a dir», deia la col·laboradora, donant així per acabada la conversa.

Segons sembla, Belén Esteban ho té molt clar i no pensa «entrar al seu joc, que és l'única cosa que li queda». Els que abans eren impossibles de separar, Toño i Belén, ara són enemics declarats i sembla que la seva reconciliació és, cada vegada, més complicada, per no dir gairebé impossible.

Ella no deixa de recordar-li que no devia ser tan dolenta quan ell va treballar tants anys al seu costat, mentre que ell encara té guardats diversos retrets per fer-li. No obstant això, Belén Esteban sembla estar més preparada que mai per evitar deixar-se trepitjar per Toño Sanchís.


Comentaris

envia el comentari