Contundents crítiques de Jorge Javier Vázquez a Albert Rivera

El presentador de 'Sálvame' ha tornat a carregar contra l'exlíder de Ciutadans

Albert Rivera i Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez torna a carregar contra Albert Rivera | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez és un dels presentadors més espontanis i més sincers de l'actualitat, han estat moltes les opinions polítiques del català, i ara ha volgut pronunciar-se de manera sincera sobre la dimissió d'Albert Rivera.

  

El presentador de 'Sálvame' ha estat un dels últims a donar la seva opinió sobre la decisió d'Albert Rivera de retirar-se definitivament de la vida política. El badaloní sempre ha estat molt crític amb l'exlíder de Ciutadans, i després d'uns dies ha manifestat tot el que pensa del ja expolític. «La marxa de Rivera m'ha produït curiositat», començava dient Jorge Javier, afegint que «crec que últimament es manejava per la vida amb traces de suïcida».

Jorge Javier critica l'última etapa d'Albert Rivera

El català ha fet una anàlisi sobre Rivera al seu blog de la revista 'Lecturas' on ha criticat que «hem aguantat que Rivera ens encolomés discursos bastos, carregats de ressentiment, fins i tot tenebrosos», referint-se a aquesta última etapa de l'exlíder de la formació taronja. El badaloní tenia molt clar que en aquestes darreres eleccions Ciutadans es donaria un cop molt fort. «Es veia venir que s'anava a pegar la gran hòstia i semblava que tothom s'adonava menys ell», ha comentat Jorge Javier.

  

El presentador considera que «tots hem acabat farts de Rivera, començant per ell». Unes paraules dures contra el que va aconseguir liderar un partit durant 13 anys, començant des de l'anonimat absolut, fins a situar-ho dins de les grans forces polítiques, exceptuant aquestes darreres eleccions, on el resultat ha estat decebedor.

  

«Té quaranta anys i ho trobo envellit. Sembla tenir l'edat dels homes que porten pantalons grocs en un iot», ironitzava Jorge Javier, que ha finalitzat dient que «si jo fos ell, marxaria a un país sol».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari