Captura d'una story de Shakira de festa a casa seva.

Un exjugador del Barça, convidat sorpresa a la festa de Shakira: Piqué no s'ho creu

Una persona propera a Gerard Piqué, enxampat a la festa de Shakira

Aquest serial sembla que va per llarg. I és que des que Shakira i Gerard Piqué van anunciar la seva separació el juny de l'any passat, no s'ha deixat de parlar de tots dos ni un sol dia.

Les presumptes infidelitats de l'exblaugrana, la seva nova relació amb Clara Chía, l'acord per la custòdia dels fills i, ara, la nova cançó de la colombiana amb Bizarrap que ha fet la volta al món i que no ha deixat indiferent ningú per les seves indirectes més directes.

Un tema musical del qual sembla que la cantant s'hi sent molt orgullosa. Per aquest motiu i per celebrar el gran èxit que està tenint —ha estat el millor debut d'una cançó en castellà de la història de Spotify—, Shakira ha decidit muntar una festassa a casa seva, on no hi han faltat els convidats més especials.

Imatge de Shakira durant la sessió #53 amb Bizarrap.
Shakira ha revolucionat les xarxes amb els retrets cap a Piqué en la seva nova cançó. | SHAKIRA / BZRP Music Sessions #53

Un exjugador del Barça, present a la festa de Shakira

L'artista decidia aquest cap de setmana fer una gran festa a casa seva per celebrar el seu nou èxit musical on no van faltar les seves amigues. Totes juntes decidien sortir al balcó per saludar els seus fans a ritme de la que ja és la cançó del moment.

Tanmateix, les amigues més íntimes de la de Barranquilla no han estat les úniques persones presents en aquesta festa. I és que, segons ha revelat Sálvame, també hauria assistit un mític exjugador del Barça a l'esdeveniment més comentat d'aquests dies.

Aquest seria Patrick Kluivert, que va ser jugador del mateix equip on competia Gerard Piqué durant els anys 90 i principis dels 2000. De fet, es tracta del dotzè màxim golejador històric del club català i el tercer dels Països Baixos.

No obstant això, no se sap el tipus de relació que tots dos mantenen i, realment, fins ara ningú no pensava que mantenien un contacte tan estret.

Veurem si al llarg dels dies surt a la llum més informació o si, d'altra banda, es revelen més noms de persones que van estar presents a la gran festa de Shakira.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp