Muntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid

El cop dur de Christian Gálvez a Almudena Cid en plena tempesta

Christian Gálvez ha recuperat la il·lusió amb la seva nova parella

Christian Gálvez torna a estar enamorat. Ja ha oblidat Almudena Cid, la dona amb qui ha compartit aquests últims dotze anys. Ara, qui li té el cor robat és Patricia Pardo, periodista de Telecinco.

D'una manera molt romàntica, fa uns dies el presentador va fer una declaració d'amor a la gallega. Volia demostrar públicament que aquesta història va de debò i que res s'interposarà entre ells.

«Passiño a passiño faise o camiño. Són roses; floriran», va escriure aquest dilluns al seu perfil d'Instagram. D'aquesta manera, volia respondre a Cristina, que unes hores abans, a 'El programa de Ana Rosa', va deixar entreveure que entre Christian i ella hi ha més que una amistat.

«Estic contenta i il·lusionada. Si són roses, floriran», assenyalava ella. La parella ha optat per guardar silenci des de llavors.

Els focus també s'han posat sobre Almudena Cid, que segueix enfonsada i sense poder aixecar el cap. Així ho confessaven els seus familiars en una entrevista per a 'Semana'. Expliquen que intenta donar una imatge de fermesa, però en realitat està patint molt per la ruptura.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo
Christian Gálvez està molt il·lusionat amb Patricia Pardo | Catalunya Diari

L'actriu intenta centrar-se en la seva feina. Està molt implicada en l'obra de teatre en què actua, on té l'oportunitat de demostrar el talent que té. Quan li pregunten què en pensa de la nova relació del seu ex, s'estima més prendre-s'ho amb humor.

Recorre al clàssic «passo paraula» fent referència a 'Pasapalabra', el programa que presentava Christian Gálvez fa temps. L'exgimnasta es refugia en la seva gent, que sempre estan molt pendents d'ella. I és que no s'ha pres gaire bé que el seu ex ja estigui amb una altra dona.

Cada dia veu com aquesta història d'amor avança a passos de gegant. De moment, no hi ha imatges de Patricia i Christian junts. Pel que sembla, passen molt de temps junts a casa de la periodista, a la zona nord de Madrid.

Des que va sortir a la llum que tenen una relació, Christian Gálvez i Patricia Pardo s'han vist cada dia. Intenten ser molt discrets perquè no els segueixin els paparazzis. Ell surt del domicili de la periodista pel garatge, procurant passar desapercebut.

Encara s'estan coneixent i volen viure el moment amb tranquil·litat. Sense pressa i sense angoixa.

Ahir a la nit, les càmeres d'Europa Press van ser testimonis de l'última cita que van tenir. Christian sortia amb cotxe de casa de Cristina, i la presència dels paparazzis sembla que no el va molestar.

És més, els va saludar amb la mà. Això sí, caldrà esperar un temps per a veure'ls junts. De moment, prefereixen que aquestes roses floreixin a poc a poc i lluny dels flaixos dels fotògrafs.

Christian Gálvez ja ha refet la seva vida 

El presentador, que no fa gaire que es va separar d'Almudena Cid, ha passat pàgina molt ràpid. I això ha sorprès molt la família d'ella. «Va trencar amb l'Almudena sense que ella s'ho esperés i sense donar-li explicacions. Ara ella ja sap el motiu», assenyalen a 'Semana'.

L'entorn de Cid està molt dolgut amb Gálvez. Expliquen que uns dies abans de la ruptura, li va portar un ram de roses amb una etiqueta que deia: «Tens les claus del meu cor». Així doncs, res feia indicar que la història s'acabés d'aquesta manera tan sobtada.

Christian Gálvez al seu cotxe
Els paparazzis van enxampar Christian Gálvez marxant de casa de Cristina Pardo | Europa Press

És més, acabaven de fer reformes a casa, així que en principi tenien plans de futur. La gent propera a Almudena Cid assenyala que ho està passant malament i que li està costant encaixar aquest cop tan dur.

Ella estava encantada amb Christian Gálvez i no hi havia res que li fes sospitar que la deixaria. Tothom es va quedar molt sorprès i decebut després de rebre la notícia.