Muntatge Cristiano Ronaldo amb Georgina

Cop a l'embaràs de Georgina Rodríguez per la notícia que li ha donat Cristiano Ronaldo

Georgina Rodríguez s'ha quedat en xoc després de la notícia que li ha donat la seva parella

Georgina Rodríguez s'està convertint en una de les estrelles del nostre país. I no només perquè mantingui una relació sentimental amb Cristiano Ronaldo.

El canvi de vida de Georgina Rodríguez

A la jove li va canviar completament la vida quan va conèixer Cristiano Ronaldo. I és que Georgina Rodríguez no havia conegut mai algú com ell. Va ser la primera vegada que, només conèixer el futbolista, va notar un cop de sort.

I és que, per a ella, la vida no ha estat gens fàcil. Va créixer en un dels barris més humils de Madrid i, amb la seva germana, va créixer envoltada de feina i sacrifici. De fet, va ser així com va conèixer la seva parella actual.

Georgina i Cristiano a un photocall
Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo a un photocall a l'inici de la relació | Europa Press

La noia des de ben petita va treballar de cara al públic. A bars o a botigues de comerç, per la qual cosa estava més que experimentada en aixecar-se cada dia aviat per anar a treballar.

Això va ser el que va fer que la jove creixés professionalment i arribés a treballar en una de les botigues més luxoses de Madrid.

Ni més ni menys que a Gucci. Luxe, elegància i fama era el que l'envoltava cada cop que arribava a la botiga «a les sis del matí», segons ha confessat més d'una vegada.

Georgina té el seu propi documental

Tot i això, tot va canviar en el moment en què el futbolista va trepitjar el terra d'aquella botiga. Les mirades es van creuar i els seus cors van quedar fletxats.

Així d'orgullosa ho explica ella al seu propi documental. I és que Georgina Rodríguez, des que surt amb Cristiano Ronaldo ha rebut tota mena de crítiques.

El seu físic, la manera de veure la vida i d'actuar han estat motiu d'insults. Farta de tot, va decidir que el millor perquè el coneguessin era fer el seu propi documental.

Georgina Rodríguez en una sessió de fotos
Georgina Rodríguez crea el seu documental a 'Netflix' | Cedida

Un que, al principi va rebre molt hate, però que ha acabat causant furor. I no només a la plataforma de vídeo, també a les xarxes socials on asseguren és un magnífic documental sobre la seva vida.

Ara, presumeix orgullosa a les seves xarxes socials de ser una de les celebrities amb més visites a Netflix. Malgrat que no és l'única cosa de la qual presumeix.

Augmenta la família

Compta amb milers de seguidors i és precisament al seu compte d'Instagram on va confirmar que estava embarassada de dos nens. Una notícia que va revolucionar el món, tenint en compte de qui es tractava. Luxe, amics, família i amor.

Què més vol la parella més famosa del món? La veritat és que res. Però per molt estrany que sembli no tot és perfecte a la vida de la parella.

El cop que Cristiano li dona a Georgina

La notícia ha saltat fa només uns dies, just al millor moment de la parella. I és que sembla que els comptes no surten gens bé a Cristiano Ronaldo.

I no parlem precisament de futbol, on fa tan sols uns dies el portuguès ha tornat a demostrar que és el millor. Parlem dels seus altres projectes empresarials.

A què ens referim exactament? Ni més ni menys que de l'apartament que Cristiano Ronaldo té a Nova York.

Primer pla de Georgina Rodríguez
Com reaccionarà Georgina Rodríguez a aquesta pèrdua de diners? | Europa Press

Pel que sembla, l'esportista el va comprar fa força anys, però el seu interès a vendre-la li ha fet perdre més diners del que demanava. El va posar a la venda el 2019, quatre anys després d'adquirir-lo per 16 milions.

Amb la caiguda de Trump i les ganes de vendre l'apartament, el futbolista ha perdut més de deu milions d'euros en aquesta operació.

Com reaccionarà a això Georgina Rodríguez? Ella que, malgrat que ara és rica i la seva vida és de luxe, sap el que costa guanyar els diners, s'ha d'haver preocupat força per la fallida operació.