TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Coral Simanovich, parella de Sergi Roberto, sorpren els seus seguidors amb una foto d'ella prenent el sol

Coral Simanovich s'ha fotografiat junt amb una altra model, Neta Alchimister, amb l'escapada que han realitzat a l'Orient Mitjà

 

Coral Simanovich, actual parella del jugador blaugrana Sergi Roberto, ha publicat una foto d'ella prenent el sol a Tel Aviv (Israel). En aquesta es pot veure a la super model prenent el sol al costat d'una altra model, Neta Alchimister. La instantània segurament haurà provocat l'enveja de més d'una persona. La imatge té més de 30.000 'M'agrada'. 

La famosa model està gaudint d'unes petites vacances a l'exòtica costa d'Israel després d'haver desfilat per la marca Women's Secret. Alchimister, també va decidir compartit una altra imatge on es veuen a les dues en Bikini, però aquest cos no estan prenent el sol, només presumeixen de les seves corbes.
Sergi Roberto i Coral, una de les parelles més maques del món

 

 

Sergi Roberto i Coral, una parella molt enamorada

Gràcies a les xarxes socials, conèixer de prop la realitat de les parelles famoses ja no és impossible. Aquest és el cas de Coral i Sergi Roberto, que contínuament es dediquen publicacions o pengen imatges de tots dos a la seva rutinària vida de parella. L'amor és evident entre tots els cors i els petonets que es fan, clarament són una de les parelles més estables del 2017.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris