'El Cordobés' «evoluciona favorablement» de la seva operació de maluc

El torero va haver de posar punt final a la seva temporada taurina a causa d'una lesió que necessitava intervenció quirúrgica

Manuel Díaz ‘El Cordobés’ y su mujer Virginia Troconis
Manuel Díaz ‘El Cordobés’ i la seva dona Virginia Troconis | CatalunyaDiari.cat

Manuel Díaz 'El Cordobés' està vivint moments personals i professionals bastant complicats. Fa una setmana, el torero va haver de prendre una decisió complicada i va anunciar que es retirava temporalment d'aquesta temporada taurina per culpa d'una lesió al maluc que arrossegava des de feia temps i que necessitava una intervenció quirúrgica.

Segons ha pogut saber 'Jaleos del corazón', el torero ja ha passat pel quiròfan i, malgrat que encara és massa aviat per saber exactament quin és el seu estat de salut, la seva dona es mostra molt optimista que com ha sortit l'operació i com estan sent les primeres hores de la recuperació.

Manuel Díaz ‘El Cordobés’ entrando al hospital junto a su mujer Virginia Troconis
Manuel Díaz ‘El Cordobés’ entrant a l'hospital al costat de la seva dona Virginia Troconis | CatalunyaDiari.cat

 

‘El Cordobés’ evoluciona favorablement

VirVirginia Troconis ha parlat per al citat mitjà i ha expressat la seva esperança per l'èxit de la intervenció quirúrgica a la qual s'ha sotmès el seu marit. «Ha anat tot bé, dins del que cap. Manuel està bé i evoluciona favorablement», ha dit.

El postoperatori del torero evoluciona correctament i respon bé, però tot i això encara cal esperar per veure com va evolucionant en els pròxims dies, ja que es tracta d'una intervenció una mica delicada que si en cas de sortir malament podria acabar amb la carrera professional d''El Cordobés', una cosa que ningú preveu, ja que Manuel està bastant animat.

Afectat per la seva retirada forçosa

Pel que sembla, el fet d'haver de retirar-se forçosament ha suposat un cop molt dur per a Manuel Díaz: «Ha decidit tallar la seva temporada taurina, la 25a com a matador de toros, després de rebre els informes mèdics que li han aconsellat no demorar més la intervenció necessària per reparar la lesió de maluc que ve patint des de la temporada passada».

Als seus 49 anys i pràcticament mitja vida com a matador de toros, 'El Cordobés' ha hagut d'enfrontar per primera vegada a una decisió tan dràstica com aquesta, que l'ha deixat molt afectat anímicament: «Li ha dolgut especialment, tenia molta il·lusió en aquest any». Tot i que també es va arribar a anunciar que després d'aquesta temporada es retiraria definitivament de la tauromàquia, pot ser que aquesta intervenció «obligatòria» li hagi fet replantejar seguir una mica més amb la seva gran passió.


Comentaris

envia el comentari