'El Cordobés' posa punt final a la seva temporada taurina a causa d'una lesió

El torero ha fet servir les xarxes socials per fer pública la notícia

El Cordobés
El Cordobés | Gtres

Manuel Díaz, més conegut com ‘El Cordobés’, acaba de fer pública una decisió que de ben segur ha estat una de les més difícils de la seva vida. El torero s’ha vist obligat a finalitzar la seva temporada taurina abans d’hora com a conseqüència d’una lesió que fa temps que arrossega. Ho explica el mitjà ‘Diez Minutos’.

Segons el comunicat que ha difós per xarxes, «ha decidit tallar la seva temporada taurina, la vint-i-cinquena com a matador de toros, després de rebre uns informes mèdics que li han aconsellat no retardar més la intervenció necessària per a reparar la lesió de maluc que pateix des de la passada campanya».

«No suposa una retirada, sinó un punt i a part»

El torero de 49 anys ha hagut d’enfrontar-se per primer cop a una decisió tan dràstica, després de treballar durant 25 anys com a matador de toros. Aquesta decisió, sens dubte, no ha estat fàcil de prendre per Díaz, però tal com ha explicat «es tracta d’una decisió meditada i presa des de la responsabilitat i el respecte a la professió, als seus companys, als empresaris i al públic, que amb la seva fidelitat han contribuït al fet que Díaz sigui un dels toreros amb més rellevància social i una garantia a taquilla».

El torero també ha volgut tranquil·litzar aquelles persones que pateixen per si no tornen a veure’l en una plaça de toros. «No suposa una retirada, sinó un punt i a part», ha aclarit, tot i que està clar que hauria preferit no haver de prendre aquest tipus de mesures, ja que per tal de commemorar el seu quart de segle matant toros hi havia programats 25 festejos «especials», dignes d’un any en què el torero celebra les seves «noces de plata».

‘El Cordobés’ ja pensa en la següent temporada

El matador també ha volgut deixar clar que aquest contratemps no minvarà ni les seves ganes ni la seva il·lusió, ja que ho «afronta amb la mateixa actitud positiva amb la qual ha afrontat tots els reptes de la seva vida».

Per això ha volgut destacar, sobretot, les seves «il·lusions renovades» i ha confessat que ja té la «ment posada en la pròxima temporada». I el que espera de la pròxima temporada és ni més ni menys que «tornar al públic tot l’afecte i respecte que ha rebut de la seva part durant el quart de segle d’una exitosa trajectòria, tant dins com fora de la plaça».

La publicació venia acompanyada d’un text que deia el següent: «No serà fàcil, però res ho ha estat a la meva vida. Tornarem a veure’ns i serà inoblidable. Gràcies per tanta estima!».


Comentaris

envia el comentari