rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Corinna insinua que Joan Carles patia disfunció erèctil

Això és el que es dedueix d'un dels àudios del comissari Villarejo
Imatge d'arxiu del rei Joan Carles. | Cedida

 

L'escàndol dels àudios de Corinna amb el comissari Villarejo i Juan Villalonga, expresident de Telefònica, segueix acaparant tota l'atenció mediàtica. Tot i que no es van publicar alguns talls de veu, molts s'han fixat en els detalls de les converses que, en un primer moment, van passar desapercebuts. En un d'aquests àudios, Corinna assegura que va deixar de ser amant del rei Joan Carles quan va saber que tenia una segona dona a la seva vida.

Joan Carles patia disfunció erèctil, segons Corinna

Segons afirma Corinna, l'any 2010 Joan Carles es va pensar que moriria de càncer. Per aquest motiu, li va demanar que no l'abandonés. «Em vaig quedar amb ell per ajudar-lo a superar la seva crisi. Jo la meva habitació, ell la seva. Em vaig quedar amb ell perquè superés els seus problemes de salut», confirma. Villalonga parla de la seva altra amant i diu que «va poder estar amb ell quan tenia altres opcions».

 

En aquell moment, l'expresident de telefònica pronuncia la frase més cruel de tot el fragment: «'Això' no i funcionava, no podia ni caminar. És quan s'enamora d'ella». Posteriorment, s'escolta a Corinna afirmar que «allò» no li funciona, insinuant que Joan Carles patia disfunció erèctil.

 

La impotència, possible motiu de la reconciliació amb Sofia

Villalonga carrega durant contra el rei sobre les seves suposades amants. Segons l’empresari, aquest és el motiu de la reconciliació amb Sofia: «No em toquis els collons, home. Farem un llibre d’això. Clar, quan ja no et funciona això dius: ‘Escolta, mira, soc totalment fidel, ja soc fidel del tot'», diu Juan Villalonga mentre no para de riure.

 

Les paraules sobre la possible impotència del rei Joan Carles ja han estat motiu de burla a les xarxes socials. Molts asseguren que és el motiu real de la ruptura amb les amants. A banda d’aquesta revelació, els àudios posen de manifest possibles delictes de frau fiscal, tot i que de moment, no hi ha cap investigació en curs. Per aquest motiu, l’únic protagonista de l’escàndol que està empresonat és el comissari Villarejo.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris