YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El coronavirus arriba a la família Campos: Carmen Borrego, infectada

El coronavirus està arribant a les cases de molts famosos

María Teresa Campos amb les seves filles, Terelu Campos i Carmen Borrego
Carmen Borrego ha donat positiu per coronavirus | Instagram

El confinament ha provocat que molts famosos es trobin allunyats de les càmeres i la televisió en les últimes setmanes a causa de la reducció de personal que han fet alguns programes d'entreteniment. Això passa amb Carmen Borrego, que des de fa setmanes no se sap res d'ella.

Doncs ara, i després d'un llarg temps, hi ha notícies sobre la filla de Maria Teresa Campos que no són gens bones. Tal com afirma la revista 'Lecturas' en exclusiva, Carmen Borrego ha donat positiu en coronavirus. La germana de Terelu està molt decaiguda i físicament molt afectada per la duresa del virus.

Segons el citat mitjà, la col·laboradora va prendre les mesures de seguretat pertinents quan va notar els primers símptomes, conscient que podria haver contret el virus. A conseqüència d'aquest malestar, Carmen Borrego ja va assumir que podia estar contagiada, per això es va sotmetre a un primer test en què va donar positiu. A ella especialment li ha atacat amb dolors musculars i una gastroenteritis aguda, un dels molts símptomes que té aquesta malaltia que per desgràcia ja ha deixat més de 25.000 víctimes mortals Espanya.

Per sort la recuperació de la col·laboradora de 'Viva la vida' és satisfactòria. En un primer moment, després de conèixer haver estat contagiada, Carmen Borrego es va enfonsar, però ara que han passat uns dies ja es troba molt més tranquil·la i esperant l'alta mèdica.

Carmen Borrego es troba aïllada a casa

La germana de Terelu Campos està molt preocupada per tot el que està vivint, segons apunta 'Lecturas'. Ella ha intentat en tot moment no contagiar-se, ja que tenia autèntic pànic pel risc que la covid-19 podria suposar per a la seva mare d'avançada edat. Malgrat haver donat positiu, Carmen Borrego es troba aïllada i confinada a casa, per sort no ha necessitat l'ingrés hospitalari.

La revista ha confirmat que el seu marit, qui l'està cuidant en tot moment, ha donat negatiu a la prova, el que significa que Carmen Borrego no ha propagat el virus. Com passa en tots els casos positius de coronavirus, el pacient, en aquest cas Borrego, es troba totalment aïllada a la seva habitació sense poder tenir contacte amb el seu marit i sense poder veure ningú, seguint a peu de la lletra el protocol establert.


Comentaris

envia el comentari