Les correccions de Letícia a les seves filles durant el posat de Palma

La reina cridava l’atenció de les nenes cada cop que feien algun gest que no tocava o quan no estaven somrient

Los reyes Felipe VI y Letizia junto a sus hijas la princesa Leonor y la infanta Sofía en La Almudaina
Els reis junt amb les seves filles a l'Almudaina | Gtres.
 

La família reial segueix sent el centre de tots els objectius, que sempre intenten anar més enllà de les aparences i trobar quelcom que trenqui amb la imatge de perfecció i control absolut que s’esforcen per mostrar contínuament. Encara més després dels últims escàndols que han esquitxat el sí de la monarquia, i que han provocat que estigui en la corda fluixa com mai abans.

Per aquest motiu, volien que el típic posat que sempre duen a terme durant l’inici de les seves vacances fos, si més no, tranquil i controlat. I, en un principi, semblava que tot anava rodat, ja que els monarques espanyols es mostraven distesos i relaxats, i fins i tot van permetre que les seves filles responguessin a diverses preguntes de la premsa sobre la seva recent estada als Estats Units.

Però les aparences, a vegades, enganyen, i encara que la família va posar tot de la seva part perquè res els ensorrés el moment, hi va haver una sèrie de detalls que irremeiablement van cridar l’atenció dels mitjans allí presents. 

La família reial, envoltada d’escàndols i polèmiques

El que en un primer moment va cridar molt l’atenció va ser el canvi d’ubicació del posat, que normalment es duia a terme al palau de Marivent. Aquest cop, però, van decidir canviar-lo pel de l’Almudaina, i malgrat que hi ha diverses teories sobre el motiu d’aquesta elecció, el cert és que no n’hi ha cap de confirmada.

En segon lloc, cobra força importància l’absència del rei emèrit, encara que després de l’escàndol destapat per Corinna, era quelcom que es podia esperar. I, evidentment, va ser una pregunta formulada pels fotògrafs a Felip VI, que va intentar sortir del pas explicant que el seu pare estava «fotut, perquè tenia moltes ganes de venir», i enterrant el tema.

Una altra fita que resultava una novetat durant el posat, era la roba que duien tant Letícia com les seves filles. I és que, si bé és veritat que un dels aspectes que més es comenta sempre de la monarca és el seu estilisme, aquest cop les seves filles li van robar protagonisme en vestir dissenys procedents d’Inditex.

La reina Letizia junto a sus hijas la princesa Leonor y la infanta Sofía en La Almudaina
La reina Letícia junt amb les seves filles a l'Almudaina | Catalunya Diari
 

 

Letícia corregia contínuament qualsevol detall incorrecte de les seves filles

Però el que més va cridar l’atenció, sens dubte, va ser l’actitud de Letícia amb Elionor i Sofia, de qui estava tota l’estona pendent per tal de corregir qualsevol detall que se situés fora de la imatge que pretenien donar. En aquest aspecte, destaquen moments com quan la reina d’Espanya, veient que les seves filles cada cop estaven més serioses, s’acostava discretament i els hi deia: «Somrigueu».

Però no és l’única correcció que la monarca va dur a terme. Tan sols uns instants més tard, la dona de Felip VI veu a la infanta Sofia ficant-se els cabells per darrere de l’orella. Aquest cop, una mica més distreta, li fa un toc al braç que dona per explicat el que no li va caldre dir amb paraules. I el mateix passava quan les nenes es tapaven per evitar quedar encegades pel Sol, Letícia crida l’atenció de les dues filles.

Evidentment, aquesta actitud ja s’ha fet pública a diversos mitjans, i un altre cop posa en dubte la veracitat de l’actitud dels reis d’Espanya i família, i ens fa preguntar fins a quin punt arriben els seus desitjos d’intentar aparentar quelcom que no és. 

Los reyes Felipe VI y Letizia junto a sus hijas la princesa Leonor y la infanta Sofía en La Almudaina
Els reis junt amb les seves filles a l'Almudaina | Catalunya Diari
 

 


Comentaris

envia el comentari