Correus llençarà imminentment una convocatòria amb 2.200 places

Aquesta decisió prové de l'exigència de diferents sindicats per convertir la feina temporal en fixa

Correus oferirà 2.200 places | CEDIDA

Correus prepara el llançament, de forma imminent, d'una convocatòria d'ocupació de 2.200 places, segons informa el sindicat UGT citant a fonts solvents de SEPI, al qual està adscrita la societat postal. Segons UGT, aquesta decisió és conseqüència del canvi produït en la presidència de SEPI, que actualment ocupa Pilar Platero, així com per la insistència de Correus en les discussions que s'han anat mantenint sobre aquest tema en els últims mesos.

Així mateix, per al sindicat ha estat determinant l'exigència ferma que, tant UGT com altres sindicats de Correus signataris de l'III Conveni, han anat reiterant davant Correus, SEPI i el govern espanyol, en defensa de la conversió de l'ocupació temporal en fixa tal com es va recollir en el conveni ressenyat i l'autorització del qual va ser plasmada als Pressupostos Generals de l'Estat per 2016.

UGT valora «positivament» aquesta decisió de SEPI i espera que sigui «el primer símptoma d'una nova actitud» que Correus necessita per abordar els desafiaments, tant empresarials, laborals com de prestació del servei públic universal encomanat «en un entorn tan complex com l'actual».

«La societat del segle XXI necessita que Correus sigui sòlid, modern i renovat, tant en les seves capacitats com en la seva oferta de serveis. Però tan fonamental com l'anterior és aconseguir que Correus tingui una força laboral cohesionada que, a més de ser respectada en els seus drets, se senti il·lusionada davant els importants desafiaments que el nou món postal ofereix de cara al futur», conclou.

Sembla haver-hi símptomes de canvi a SEPI respecte del tracte a Correus després del nomenament de Pilar Platero com a presidenta de la Societat Estatal. UGT ha rebut informació (de fonts solvents de SEPI) que és imminent la validació de la Consolidació d'ocupació de Correus 2016/17 i que s'ha decidit a autoritzar una convocatòria entorn de les 2.200 places.


Comentaris

envia el comentari