El cos de Dani Rovira després de passar càncer deixa tothom de pedra

L'actor ha mostrat el seu estat de forma física

Imatge de Dani Rovira després de superar el càncer
Dani Rovira portava lluitant contra el càncer des del passat mes de març  | Instagram

Dani Rovira està pletòric. Fa dos mesos que va anunciar que havia pogut superar el càncer contra el qual lluitava des del març, després de mig any de tractament de quimioteràpia i radioteràpia i després de guanyar totes les pors en aquesta dura etapa.

Ell mateix s'ha referit a aquest dur procés comparant-lo a la pujada del cim d'una muntanya per anunciar que ja es trobava curat: «Estic curat! Tot acaba i tot comença avui. SIs mesos de pujada a una de les muntanyes més dures que he afrontat, però al final he arribat al cim i, creieu-me, les vistes des d'aquí són precioses i reveladores».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy es el primer día del resto de mi vida. ¡ESTOY CURADO! Todo acaba y todo empieza hoy. 6 meses de subida a una de las montañas más duras a las que me he enfrentado, pero al fin llegué a la cima y, creedme, las vistas desde aquí son preciosas y reveladoras. Nunca terminaré de agradecer a todas las personas (familia, personal sanitario, amigos, conocidos y desconocidos) que, de una manera u otra, han aliviado y ayudado en mi subida a esta gran escarpada. El ser humano es, de raíz, maravilloso y he podido comprobarlo. Gracias, compañera, por compartir el peso de la mochila, los avituallamientos y por estas irrepetibles vistas. Gracias por la luz en la noche y la silla en el camino. Y por no soltarme... Va por todos los que siguen subiendo cordilleras, y por todos los que, a pesar de darlo todo, no lo consiguieron. Estoy enamorado de la vida. No soy mejor que nadie pero, de lo que estoy seguro es de que el Dani que ha llegado a la cima, es infinitamente mejor que el que hace un año andurreaba por llanuras sin importancia. Y va por ti, querido amigo, héroe y profeta. Gracias por guiarme, Pablo. Tu mensaje y tu lucha sigue más presente que nunca. #siemprefuerte

Una publicación compartida de @ danirovira el

 

Una nova vida en plena forma física

Ara, després de més de dos mesos d'aquest anunci, Dani Rovira pot presumir d'aquesta nova vida, i fins i tot ja ha enregistrat una coproducció europea a Grècia, que es dirà 'Mediterraneo' i que dirigeix Marcel Barrera. A més, l'actor és molt actiu a les xarxes socials, i sovint recomana als seus seguidors lectures vitals que l'han ajudat en la seva travessa i que ha aprofitat per llegir en els seus moments lliures.

D'altra banda, Rovira ha recuperat velles aficions, prova inequívoca que se sent més viu i renovat que mai. L'actor s'ha tornat a aficionar a l'esport, i més concretament a la boxa, una afició que ha volgut reprendre després de més de 20 anys.


Comentaris

envia el comentari