El cosí més famós del rei Felip torna a tenir parella després de dos divorcis

Està feliç i il·lusionat

El Rei Felip VI al costat d'un quadre del seu pare, el rei Joan Carles
El cosí més famós del rei Felip torna a tenir parella | Catalunya Diari

El rei Felip està travessant uns durs moments, i sobretot pels escàndols del seu pare, Joan Carles I. El contrari li passa al seu cosí més famós. Ens estem referint a Fernando Gómez-Acebo, de 45 anys, que es troba vivint un instant molt feliç. I és que aquest, que segons sembla no és 'sant de la devoció' de la reina Letícia, ha tornat a trobar l'amor.

La publicació 'Vanitatis' és la que ha mostrat en exclusiva unes imatges d'ell en què apareix somrient i en companyia. En concret, surt abraçant-se i besant-se amb una dona, la seva nova xicota.

De moment, no s'ha revelat la identitat d'aquesta fèmina que li ha fet recobrar el somriure. I és que l'havia perdut a principis d'any quan es va produir la mort de la seva mare, la infanta Pilar.

El citat mitjà el que sí ve a revelar és que, tot i que la parella encara no està consolidada com a tal, els dos estan molt il·lusionats. Es troben vivint els primers compassos d'una història d'amor i no dubten a compartir ja moltes nits junts. Ho fan a la casa familiar d'ell, a la zona de Puerta de Hierro.

Sigui com sigui, el que està clar és que Fernando Gómez-Acebo sembla que li ha donat una nova oportunitat a l'amor. I això que té a l'esquena dos divorcis. El primer va ser de Mónica Martín Luque, amb la qual es va casar el 2004 i de la qual es va separar l'any 2011 per incompatibilitat de caràcters. El segon el va viure amb la periodista Nadia Halamandari, amb la qual té el seu únic fill. D'aquesta es va separar poc després del seu casament, el 2016.

Ara, d'acord amb les esmentades imatges, està feliç i encantat amb la seva parella actual. Caldrà esperar per veure si tornen a sonar campanes de casament a la família del rei Felip.


Comentaris

envia el comentari