Juan, Pablo i Irene Urdangarin a l'enterrament de Constantí II de Grècia.

Una cosina de Pablo i Juan Urdangarin se'n va d'Espanya i s'atreveix a fer el pas

El familiar dels germans Urdangarin, que ha triomfat fora d'Espanya

Qui li diria a Irene Urdangarin que es convertiria en una de les joves de la reialesa del moment. La seva presència al funeral del seu oncle-avi, l'exrei Constantí II de Grècia, va provocar que s'emportés més d'una mirada.

No és per menys la veritat perquè la filla d'Iñaki Urdangarin va enlluernar tots els presents amb la seva elegància i senzillesa. Per descomptat, aquest estil per a la moda l'ha tret de la seva cosina Victòria Frederica, que és tota una experta en aquest sector.

La cosina d'Irene Urdangarin fa molts anys que està dins d'aquest món i sap molt bé com cridar l'atenció dels mitjans a través dels seus elegants 'outfits'. Justament, ara, la jove 'influencer' ha hagut de marxar fora del nostre país per fer un pas molt important en la seva carrera dins del món de la moda.

Imatge d'Irene Urdangarin
Irene Urdangarin, testimoni de l'èxit que està tenint la seva cosina al món de la moda | Europa Press

La cosina d'Irene Urdangarin triomfa a París

No hi ha dubte que en els darrers anys, la cosina dels germans Urdangarin, Victòria Frederica de Marichalar, s'ha convertit en una de les 'influencers' més destacades del nostre país. Per descomptat, interessava força un perfil com el seu: una membre jove de la reialesa dedicada a les xarxes socials.

Per aquest motiu i altres, cada vegada la jove publica contingut en el seu perfil d'Instagram que sempre triomfa. Els seus 'looks' sempre causen sensació entre els seguidors i també susciten l'interès de diverses firmes de moda.

Entre elles, 'Dior', la marca luxosa de la cosina d'Irene Urdangarin. La filla de la Infanta Helena sempre vesteix de la firma francesa, bona prova d'això és el seu perfil d'Instagram, ja que és ple d'imatges de la 'influencer' lluint vestits.

Com que és una de les seves marques fetitxe, a Victòria Frederica no se li ha passat per alt assistir a la Setmana de l'Alta Costura de París (França), la qual organitzava una desfilada de 'Dior'. De manera que, en aquest esdeveniment, la neta del rei emèrit es va unir als milers de rostres coneguts que hi havia, entre ells, els de Karlie Kloss i Chiara Ferragni.

Per descomptat, Irene Urdangarin pot dir alt i clar que la seva cosina va triomfar a l'esmentat esdeveniment. I és que l''outfit' que va lluir la jove no va passar res de desapercebut. I és que, la neboda del rei Felip VI va optar per un 'total look' de color negre de la marca francesa: jaqueta amb un cert aire goyesc combinada amb una samarreta blanca que trencava una mica la monotonia de la vestimenta.

Pel que fa a la part inferior, la cosina d'Irene Urdangarin es va atrevir amb uns pantalons sastre turmeller que deixava al descobert unes sabates de xarol amb taló baix. Si ens parem a observar amb deteniment, comprendrem que aquest 'outfit' ha estat una clara picada d'ullet a la moda francesa, ja que són les últimes tendències que hi ha a França.

Això sí, la 'crème de la crème', com diuen els parlants d'aquest país, va ser, sens dubte, la clàssica i famosa bossa de la luxosa marca: el 'Dior Book Tote'. El disseny tenia brodats de flors en blanc i negre, però la cosina d'Irene Urdangarin li va afegir el toc personal: una bandolera.

El preu d'aquest complement oscil·la entre els 3 mil i 5 mil euros. Sens dubte, en aquest increïble 'outfit' que es va marcar Victòria Frederica no trobarem ni una peça 'low cost', això està més que assegurat.

Primer pla de Victòria Frederica a la desfilada de Dior
Victòria Frederica a la desfilada de 'Dior' | GTRES

El suport incondicional de la cosina d'Irene Urdangarin

Sens dubte, el fet que Victòria Frederica viatgés fins a França per anar a un esdeveniment d'aquest calibre només demostra com li va de bé dins del sector de la moda.

La noia pot dir alt i clar que ha fet un pas més en la seva carrera professional, èxit del qual ha estat testimoni el seu propi pare, Jaime de Marichalar, que va acompanyar la seva filla a la capital parisenca.

Recordem que l'exmarit de la infanta Helena és un autèntic fanàtic de la moda, passió que ha heretat la seva filla petita. De manera que ell és el primer a donar suport a la jove 'influencer' en el seu camí cap a aquest món.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp