Primer pla de Rocío Carrasco.

La cosina de Rocío Carrasco confirma els rumors sobre els milions d'euros

Rocío Carrasco ha vist la seva familiar parlar públicament d'aquests diners

Rocío Carrasco es troba ara centrada en l'estrena de la segona part de la seva docusèrie, però també està al corrent d'allò que passa a la seva família. Per aquest motiu, ha conegut que la seva cosina més mediàtica, Chayo Mohedano, i el seu marit, Andrés Fernández, han aconseguit una cosa molt important. En concret, han arribat a un acord milionari amb la productora La Fábrica de la Tele, a qui ell havia demandat.

Segons ha revelat la cantant, s'ha 'resolt' finalment la demanda per la via penal que el seu marit va interposar fa uns quants anys.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco és conscient que Chayo ha arribat a un acord milionari amb la productora. | GTRES
 

Rocío Carrasco coneix la resolució de la demanda

La dona de Fidel Albiac ha sabut durant les últimes hores que Chayo i Andrés han posat fi a la batalla judicial que tenien amb l'esmentada productora. Una batalla que es va iniciar fa vuit anys quan ell va posar una demanda a La Fábrica de la Tele després que aquesta revelés informació molt personal d'ell. Una demanda que ha estat emmarcada dins de l'anomenada 'Operació Deluxe'.

Ahir, la filla d'Amador i el gendre d'aquest van acudir als jutjats madrilenys i, com ha revelat Telesalseo, van arribar a un acord amb l'altra part. D'aquesta manera, l'empresa esmentada va acceptar les seves peticions econòmiques i, a més, va estar d'acord amb altres qüestions. Concretament amb la petició de perdó públic i el reconeixement d'un delicte de revelació de secrets.

Chayo Mohedano i el seu marit
La cosina de Rocío i el seu marit han aconseguit una elevada xifra econòmica per aquest assumpte. | CatalunyaDiari

 

Així, es tanca un assumpte amb què Fernández percebrà una gran quantitat econòmica.

Rocío Carrasco veu com Chayo Mohedano fa front a les crítiques

Rocío Carrasco és conscient que aquesta resolució de l'esmentada batalla judicial ha comportat polèmica. I és que n'hi ha que han carregat contra la seva cosina i el seu marit per acceptar posar fi a la demanda només per diners.

Una de les persones que ha atacat la parella ha estat Isabel Rábago, col·laboradora de Viva la vida. Aquesta ha utilitzat el seu compte a Twitter per donar la seva opinió sobre això. Ha dit: «Deien que buscaven justícia, presumien que ficarien tothom a la presó i arribar fins a la fi als tribunals pel seu honor».

«Realitat: els ofereixen diners i llavors callen, perdonen, posen la mà per cobrar i això de l'honor i justícia, per un altre dia. Te n'has de riure. Te n'has de riure, no? No ho sé, pregunto».

A això ha afegit: «Felicitats a tots els amics, companys i productores que s'han vist implicats en aquesta història tan mediàtica. Solucionat sense judici».

Aquestes paraules d'Isabel han generat un enorme malestar a Chayo que no ha dubtat a contestar deixant-la en evidència. A les seves xarxes socials ha escrit: «L'advocada. Els teus amics no t'han dit que hi ha hagut un judici on demanen perdó i reconeixen els fets?».

«Allí estaven, asseguts davant la jutgessa. Ja en parlaré més endavant. De nou, gràcies a tothom, després de vuit anys s'ha fet justícia».

Aquesta declaració ha propiciat que algun internauta li hagi respost dient: «Noia, has arribat a un acord extrajudicial, una cosa lògica, i fins aquí. Millor un mal acord que un bon judici, però no vagis de Juana de Arco».

Fotomuntatge de Rocío Carrasco, Jorge Javier Vázquez i Andrés Fernández.
Rocío Carrasco és conscient de la controvèrsia que s'ha generat després de la resolució del cas. | CatalunyaDiari
 

Però la prima de Rocío ha desmentit aquesta informació: «No ha estat un acord i no ha estat extrajudicial». Tot i això, la seva explicació no ha convençut i n'hi ha que han deixat de manifest que «si hi ha un judici dictamina un jutge. I si hi ha un acord entre les parts, el jutge només va homologar, no hi va haver judici així que té raó Isabel Rábago».

El debat continua obert i les versions enfrontades. Caldrà esperar perquè qualsevol de les parts aclareixi els fets públicament.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado