Primer pla de Coto Matamoros, germà de Kiko Matamoros

Coto, el pitjor malson de Kiko Matamoros: «És un psicòpata»

El germà de Kiko Matamoros ha tornat a la càrrega contra el col·laborador i contra Telecinco

Fa anys que els germans Coto i Kiko Matamoros estan enfrontats. Sí, i tot perquè el primer se la té jurada a l'actual col·laborador de 'Sálvame' perquè l'acusa d'haver-lo traït vilment.

Ja a principis d'any, Coto tornava amb força i carregava contra Kiko després d'haver reconegut que consumia drogues des dels 15 anys.

«Ha estat vint anys negant que es drogava, em desqualificava per ser drogoaddicte i ara diu que és cocaïnòman des dels 15 anys per dir-li drogoaddicta a Makoke. És el tipus més roí que trepitja la terra», li retreia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Ha arribat al límit de l'obscenitat i ha demostrat una misèria estratosfèrica, una fatxenderia amb la seva dona i una brutícia infinita. Ha perdut la poca dignitat que li quedava», remarcava. I és que Coto és incapaç de perdonar al seu germà pel mal que li ha fet.

«No em plantejo un acostament amb ell. Si jo fos just li hauria d'haver ficat vint o trenta querelles criminals», manifestava en una entrevista al portal 'Jaleos'. A més, Matamoros explicava el veritable motiu que l'havia portat a allunyar-se dels mitjans de comunicació.

«La meva vida consisteix bàsicament a buscar la felicitat. I tot aquest món s'allunya d'ella. No desitjo que la gent sàpiga res de mi», insistia al·legant que la televisió li semblava un femer.

I quan semblava que aquesta guerra es limitava a un problema entre germans, recentment Coto decidia atacar als col·laboradors de 'Sálvame'. Així doncs, fa uns dies, concedia una entrevista a Jordi Wild, un reconegut 'youtuber'.

En aquesta no tenia cap problema en atacar Jorge Javier i els seus. «En 'Sálvame' es droguen tots», començava afirmant.

«Una vegada em va dir drogoaddicte una tia amb la qual m'hauria drogat mil vegades en un plató de televisió», assenyalava. «'Home, jo 'farlopa' sabia que et ficaves, perquè t'has ficat amb mi, però al·lucinògens, no ho sabia', li vaig dir», confessa.

Coto Matamoros assegura que els col·laboradors de 'Sálvame' es droguen

A més, no dubtava a apuntar directament als companys que suposadament havien flirtejat amb les drogues.

«Lydia Lozano també em va acusar de drogoaddicte quan li vaig dir fins al dosificador que portava a la bossa. Li vaig dir que obrís la bossa, el tragués, el dosificador color caramel i l'hi ensenyés al públic», recordava Matamoros. «I després em dius drogoaddicte altra vegada, guapa», ressenyava.

«Jorge Javier, l'altre, tots són iguals i per desqualificar, venen i em diuen que soc drogoaddicte. Si jo he confessat que soc addicte a les drogues...», acusava de manera directa al presentador de 'Sálvame'.

Coto arribava fins i tot a referir-se a la recentment difunta Mila Ximénez, amb la qual va compartir plató a 'Crónicas Marcianas'. «L'únic que es drogava a 'Crónicas Marcianas' era jo», revelava. «I bé, aquesta dona que es va morir fa poc, Mila Ximénez». 

«De tant en tant entrava i em deia: 'Tens alguna cosa?', perquè estava nerviosa i li donava», revelava sense cap pudor. Tot i això, sembla que Coto guarda un bon record de la tertuliana, i fins i tot opinava obertament sobre l'homenatge que se li havia fet al programa.

«Mila Ximénez mereixia un homenatge més ampli que el que se li va donar i la veritat que no ho entenc. Potser és perquè mai van ser capaços de donar-li la imatge blanca que mereix», compartia a les seves xarxes socials.

Encara que ell no és el primer que ha posat de manifest els draps bruts dels col·laboradors de 'Sálvame'. Fa poc, d'altra banda, Karmele Marchante també posava en evidència als que van ser els seus companys.

«Si em segueixen anomenant escric tot el que vaig viure: carreres de drogues en banys i camerinos, alcohol, mentides no informatives, nepotisme, endogàmies amoroses per col·locar parelles, baralles per la publicitat», advertia.

No obstant això, en aquesta ocasió Coto sembla haver desencadenat l'enuig de les estrelles de Telecinco. I just per això haurien decidit preparar una gran demanda contra ell, tal com revelava 'Informalia'.

Segons sembla, 'La Fábrica de la Tele' considera que Matamoros ha sobrepassat tots els límits, i més anomenant una persona que ja no hi és, com és el cas de Mila. «Aquest personatge es mereix una resposta contundent, no podem permetre les seves greus acusacions», al·leguen.