IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Coto Matamoros carrega contra María Teresa Campos: «És la persona més desagraïda que m'he creuat»

Així ho ha dit en les seves memòries 'Libro de reclamaciones'

Coto Matamoros y María Teresa Campos en un fotomontaje
Coto Matamoros i María Teresa Campos en un fotomuntatge. | CatalunyaDiari.cat

El germà de l'excol·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros, Coto Matamoros, ha carregat durament contra la presentadora María Teresa Campos en les seves memòries 'Libro de reclamaciones'. 

Matamoros assegura que la periodista és «la persona més desagraïda amb la que he tingut la sort o la desgràcia d'haver-me creuat a la vida. El seu comportament va ser la conseqüència d'una personalitat egocèntrica, absent de la més mínima humanitat». 

Unes acusacions que han suposat un nou cop per a la presentadora, després de l'últim fracàs que ha patit el seu projecte musical al costat de la seva parella Bigote Arrocet. 

María Teresa Campos contra Ana Rosa Quintana

I és que cal recordar que Coto Matamoros va treballar al costat de María Teresa durant el programa 'Cada día', el qual es va traslladar de Telecinco a Antena 3, un fet que no va agradar gens a María Teresa, la qual va titllar la cadena de «màfia calabresa». Tanmateix, i segons explica Matamoros, la presentadora hauria atacat directament a Ana Rosa Quintana.

«Em va assegurar que el plató anterior, on havíem passat una temporada perdent audiència de manera alarmant, tenia mala sort per culpa de les males energies de l'esperit d'Ana Rosa», escriu Matamoros en les seves memòries. . En aquest sentit, ha arribat a dir que Campos «vivia en un món embrutit per l'analfabetisme més supersticiós».

Matamoros carrega contra altres excompanys 

Unes memòries on Matamoros no només ha parlat de les anècdotes més escabroses de María Teresa Campos, sinó que també ha carregat conra altres companys de televisió. Aquest és el cas, per exemple, de Lydia Lozano.

Sobre ella, Matamoros ha dit que van mantenir relacions sexuals: «Li vaig preguntar al de la incubadora —el seu germà Kiko Matamoros— de què em podia sonar. Em va contestar 'Tocacollons, si te l'has follat'».

Tanmateix, parla del presentador Jordi González, qui va entrevistar-lo quan havia fugit a Tailàndia per no ser empresonat. «Em va demanar que acudís al seu programa», diu, apuntant que és com una «gata morta».

Una relació que Coto confessa que no va ser la millor, ja que González va incomplir les condicions de la seva entrevista en les quals deia que havia d'esperar 9 dies per emetre-la. No obstant això, «va emetre el que li va semblar bé i ho va fer l'endemà».


Comentaris

envia el comentari