Creen una aplicació que converteix la teva cara en una de les famoses emoticones del WhatsApp

La primera versió compta amb onze expressions diferents
Una mostra del que farà Memoji. | Cedida

 

Les emoticones s'han convertit en tot un èxit. Cada vegada que WhatsApp anuncia la incorporació de més 'emojis', els usuaris de les xarxes socials esperen ansiosos el dia en què arribin als seus dispositius mòbils. Ara, l'empresa israeliana Lighttricks, ha apostat per aprofitar el poder d'aquests símbols per crear una aplicació que converteixi la cara dels seus usuaris en una emoticona i que es dirà Memoji.

Així doncs, aquesta plataforma inspirada en Snapchat, permet als seus usuaris aplicar un filtre a les seves imatges i vídeos i es pot descarregar de forma gratuïta a iTunes des del passat 31 de març. De moment, només està disponible per dispositius IOS. Els també creadors de l'aplicació Facetune, han apostat per animar les imatges amb filtres en moviment de les emoticones més empreades.

 

De moment l''app' inclou onze dels emojis més populars: el que somriu, el que està trist, el que porta ulleres de sol, el que està enfadat, el que està a punt de vomitar, el de l'unicorn o el del diable, entre altres. Les imatges creades es poden descarregar posteriorment en format GIF.

 

via GIPHY